Yanlışlıkla siparişim iptal ettim ne yapabilirim ?

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Pc hocasının yeni oluşturduğu pc yi sipari etmiştim normalde. Dün ne durumda diye sisteme bakarken yanlışlıkla görüntüle yerine iptal ete tıkladım. Hemen pc koliki aradım ve siparişimin iptal edilmemesini söyledim, onlarsa bana muhasebeyle iletişime geçmeleri gerektiğini bu yüzden pazartesiyi beklemem gerektiğini söylediler. Pazartesi erkenden ararsam yardımcı olurlar mı sizce? @OceanLaB Abi sende bir şey söyler misin yardımcı olurlar mı?

Son düzenleme:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Pc hocasının yeni oluşturduğu pc yi sipari etmiştim normalde. Dün ne durumda diye sisteme bakarken yanlışlıkla görüntüle yerine iptal ete tıkladım. Hemen pc koliki aradım ve siparişimin iptal edilmemesini söyledim, onlarsa bana muhasebeyle iletişime geçmeleri gerektiğini bu yüzden pazartesiyi beklemem gerektiğini söylediler. Pazartesi erkenden ararsam yardımcı olurlar mı sizce? @OceanLaB Abi sende bir şey söyler misin yardımcı olurlar mı?
Şu an fiyat 10800 den 11499 çıktı şimdi alırsanız fiyat artmış alabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İptal işlemi tek tıklama ile olmuyor ki. O yüzden yanlışlıkla nasıl iptal ettiniz anlayamadım? Özellikle girip işlemi yapmanız gerek. Firma stokları bitirmiş ve fiyat artmış sonradan aynı fiyattan yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.

KS

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
İptal işlemi tek tıklama ile olmuyor ki. O yüzden yanlışlıkla nasıl iptal ettiniz anlayamadım? Özellikle girip işlemi yapmanız gerek. Firma stokları bitirmiş ve fiyat artmış sonradan aynı fiyattan yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.
Yukarda olayı anlattım zaten ve ayrıca tek tıkla iptal oluyormuş deneyimlemiş oldum :,)

KS

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
En azından biran önce iptal olsa farklı bir sistem alırım

KS

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Özellikle iptal için menülerde dolaşmanız gerekiyor, bu yüzden öyle istemeden olabilecek bir şey pek değil.
şöyle bakın sitede siparişlerime girdiğinizde siparişinizin yanında 3 seçenek oluyor -en azından bende öyle oldu- biri ödeme yap diğeri görüntüle en sonuncusu da iptal et ben siparişim ne durumda diye görüntüleye basmak yerine iptale bastım olay bu şekide oldu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
şöyle bakın sitede siparişlerime girdiğinizde siparişinizin yanında 3 seçenek oluyor -en azından bende öyle oldu- biri ödeme yap diğeri görüntüle en sonuncusu da iptal et ben siparişim ne durumda diye görüntüleye basmak yerine iptale bastım olay bu şekide oldu
Anladım. Yazdığım gibi fiyat değiştiği ve stoklardaki duruma göre aynı fiyattan yardımcı olmayacaklardır. Geri ödemenizde bugün hafta sonu diye sarkmıştır.

KS

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
ve evet tek tık ile iptal oldu siparişim, bende bi sorar diye düşünüyordum siparişiniz iptal ediliyor emin misiniz diye ama hiç bir şey demeden direkt iptal oldu

KS

The Mehmet TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Anladım. Yazdığım gibi fiyat değiştiği ve stoklardaki duruma göre aynı fiyattan yardımcı olmayacaklardır. Geri ödemenizde bugün hafta sonu diye sarkmıştır.
neyse ben yine de bi konuşayım eğer iptal edilicekse de en hızlı şekilde para iadesini almaya çalışacağım çünkü şu aralar güzel sistemler çıkmaya başladı karşıma bunu almamış olsam da diğer sistemleri alırım en azından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri