YARDIM !!

Yasin Özata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar dostlar, yurtdaşlar yeni bir sistem topluyorum işlemci olarak R5 2600 yada 2600x kullanmayı planlıyorum ama anakart da kararsızım msi marka bi anakart kullanmak istiyorum sistemi oyun ve olursa yayın için kullanıcam 750 tl ye kadar önerilerinizi bekliyorum :) 
Benim kararsız kaldıklarım B450 pro-tomahawk-gameplus bu üçü arasında kaldım aralarında ki fark nedir onu da bilmiyorum :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
B450 Tomahawk al gitsin MSI istersen. Hem bir tık O.C. performansı daha iyi hemde RGB olayı daha gelişmiş. Gaming Plus 'ta bir artı yok denilebilir sadece oyuncu odaklı ağ kartı özelliştirmesi var aynı kartı biraz kurcalamışlar işte fark hissedilmez çok. B450 Tomahawk daha bu üçlüde en iyisi denilebilir. Daha iyisini istersen ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - 874.36 bu modele bakabilirsin. O.C. performası olarak daha fazla FAZ 'a sahip. RGB vs. şekil odaklı daha iyi vede ses çipi özelliştirmesi daha iyi.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
B450 serisinde MSI anakart olarak çok iyi bi seçim. Bios ve ram uyumluluğu çok iyi.
yAZDIĞINIZ ANAKARTLARDA ,GAMİNG PLUS VE TOMAHAWK ,VRM, yani güç devreleri ve pcb kalitesi olarak birebir aynı iki karttır. Tomahawk ın soğutucu heatsinki bi tık üsttedir. Son araları kaç TL oldu ,bakmadım ama,fark çoksa ,tomahAwk almanın bi esprisi yok. .
Bu iki anakarttan birini ,seçiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri