Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanatic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün bir bilgisayar aldım vatan bilgisayardaki bir eleman bana rampage 600w 80 Plus verdi pek alakam yok vardır bir bildiği dedim eve geldim açtım ses yapıyor baya hemde biraz yük binsin hemen cızırtı sizce napmam gerekiyor iade edebilirmiyim nasıl ederim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer ürünü elden mağazaya gidip aldıysanız 15 gün içinde direkt iade edip mağazada kullanabileceğiniz ürünü aldığınız tutarda çek verir Vatan. Eğer Online olarak internetten aldıysanız ürünü iade etme işlemi biraz uzar ama direkt para iadesi alabilirsiniz bu şekilde aldıysanız. Üründe mıhtemelen ya FAN sorunu yada Bobin sorunu vardır. Sorun olmadan iki türlüde iade edebilirsiniz.

KS

fanatic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekür ederim birde mesela rocket league oynuyorum yüksek kalite bazı ayarlar orta felan cızırtı geliyo ve çok fazla ses çıkarıyor

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Ne kadara aldınız,hangi mağazadan. Bakalım daha uygun bi şey bulabilirmiyiz.
E.kartı ne.

KS

fanatic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben güç kaynaklarında pek bilgi sahibi değilim vatan bilgisayardan aldım bana yardım eden abi bunu seçti vardır bir bildiği dedim 255TL ye aldım ekran kartı msı gtx 1060 3GB gaming X

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAMPAGE marka güç kaynağı vermişler size bu marka çinli yeni yeni büyüyen bir marka ürünlerine şans vermek için biraz daha gelişmesini beklemek gerekli.

Alabileceğin güç kaynakları fazla yok Vatan 'da met 61 'in dediği gibi ama 295 TL o Lite serisi Thermaltake 'e vereceğine aşağıdaki al daha iyi olur senin için.

COOLER MASTER ELITE V3 600W - 321,74 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...tif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html?stk=True

KS

fanatic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gerçekten ses çekilmiyo sanki uçak kalkıyo kasayı alıp oraya götürsem orda sökerlermi ben sökemem de

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hiç karşılaşmadım bu forumda çok kişiye de aldırmışlığımız var ve şikayet eden hiç yok. PSU ses olayı titreşim odaklıdır ve eğer kasa yapısında gerekli kauçuk ayaklar zayıf veya yoksa ses olur. Hiç sorun yaşayan görmedim duymadım. Yinede isterseniz THERMALTAKE LITEPOWER 550W modeli alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri