Yardımmmm !!!!!

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 

2 Hafta önce GTX1060 6 GB versiyon ekran kartı aldım bilgisayarıma. Fakat sanki bir kaç saniyelik donma ve yavaşla gibi bir şey hissediyorum. Driverini en güncel sürüm olsun diye siteden indirmiştim hatta. Bir önceki ekran kartın asus gtx 660 Tİ idi. Sistemi test edebileceğim bir program önerebilir misiniz veya ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim. 

Sistemdeki parçalar;
İşlemci : i7 6800K 
Ram : 8 Gb kingston 2400 Mhz DDR4
Ekran kartı : Asus gtx 1060 6 GB 
Anakart : Msı x99a SLI Plus

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Denilen programla tesst edebilirsiniz sanırım drop yiyorsunuz işlemciniz darboğaz yapıcağını sanmıyorum hdd den kaynaklı olabilir

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Araya yılbaşı falan girdi anca dönebildim. MSI programını indirdim kurdum fakat sadece fan ve mhz ayarlarını görebiliyorum.

oyun sırasında görev yöneticisinden Ram-SSD- HDD görevlerine baktığımda hepsini normal olarak görüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önceki kartın sürücüsünü tamamen kaldıramamışsın. Kalıntılar yeni kartın performansını etkiliyor diye düşünüyorum. Bu videoda ki gibi söylenenleri kullandıkları yazılım ile kaldır ve güncel sürücünü böyle kur. Sonucu bildir.

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gönderdiğiniz videodaki programla kaldırma işlemini yapıp tekrardan driverini kurdum. Yarın oyunda deneme yaparak bilgilendirme de bulanacağım.

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pubg oynadığım zaman arada fps düşmesi oluyor. ve arka planda oyun çalıştığında hafif kasma gibi bir durum söz konusu şuanda.
Birazdan Cs:Go'da deneyeceğim

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pubg oynarken 60 - 90 arası fps varken bir anda 30 - 40 fps'ye düşüyor. (Her zaman olmadı ama )

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki cs:go'da max 350 fps alıyorum bu normal mi bu sisteme göre ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri