Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar yayın yapmaya başlayacağım 3-4 bin TL civarı webcam önerir misiniz? Mikrofon olarak da SteelSeries Nova7X kulaklık mikrofonunu kullanmayı düşünüyorum yeterli olur mu önerirseniz hangi mikrofonu önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
Evde kamerası idare eder bir eski telefon varsa onu kullanabilirsin.
Uygun fiyatlı kameralar bir yere kadar idare edebiliyor fakat ışığı doğru kullanırsan iyi bir görüntü elde edersin. Ben şahsen evde eski bir xiaomi telefon vardı onu kullanıyordum ve aldığım 3bin tl lik kameradan iyi görüntü veriyordu eğer sende böyle bişi yoksa brio100 senin işini görür diye düşünüyorum fakat yüksek performans bekleme.
Ben de zamanında çok baktım webcam, eğer doğru ışığın yoksa 8-10k dan başlayan webcamlere bakmak daha mantıklı oluyor onlar en azından ışığın iyi değilse bile fps yi düşürmeden rahat bir görüntü verebiliyor.
e o kadar para da veremem diyordum o yüzden ya telefonunu kamera olarak kullanıcaksın bir süre ya da aldığın FP webcamı kullanıp ışığını iyi ayarlayacaksın ki güzel bir görüntü elde edebilesin.