yok hocam kulaklığı ayrı alacaktımda şuan vazgeçtim mikrofonu iyi olan bi kulaklık alayım diyorum
Bütçen piyasaya göre düşük seviyede kalıyor. Bu yüzden orta veya üst seviyede bir şeyler bulmak/önermek zor.
İndirimleri takip etmen iyi olur. Bazen 2. el satış sitelerinde de piyasaya göre biraz daha ucuz ürünler olabiliyor.
Aşağıdaki kulaklık 5 Ağustos Cuma ve 19 Ağustos Cuma günü incehesap sitesinde satılıyordu.
Fiyatı iki indirimde de 290 TL'ydi. Mikrofonu ve ses kalitesi işini görür seviyede.
300-450 TL civarında fiyatlara başka modeller alsan bile
(Gamepower-Gamenote vs.) elde edeceğin ses kalitesi hemen hemen aynı olacak.
Bu yüzden bütçene ekleme yapamıyorsan, boşuna fazladan 100-200 TL verme. İndirimlerden JD710 satın almaya çalış.
Eğer işini görecek seviyede bir kulaklık varsa veya bulabilirsen, aşağıdaki gibi setlerden almanı öneririm.
Aşağıdaki kod hâlâ aktif mi bilmiyorum. Eğer çalışırsa set 600 liraya falan denk geliyor.
Bir de zamanında ben buradan ürün alırken kullandığım bazı kodlar vardı, belki çalışır diye ekledim.
"yonka10" - "MOBIL10"
Ek olarak;
Eğer çok fazla izlenmiyorsan veya yayın yaptığın platformdan iyi denebilecek gelir elde etmiyorsan, büyük paralar yatırmana gerek yok.
Giriş-Orta seviyedeki hemen hemen her ürün işini fazlasıyla görecektir.