- Konu Sahibi
Hocam zor ya. Hem de ekran kartı çok kötü gerçekten. Beni birkaç sene anca idare ederhttps://ty.gl/nbj27i2f6d 16gb ram aradım bunu buldum değerlendirin bence.
Hocam zor ya. Hem de ekran kartı çok kötü gerçekten. Beni birkaç sene anca idare ederhttps://ty.gl/nbj27i2f6d 16gb ram aradım bunu buldum değerlendirin bence.
Teşekkürler. Peki sizce bu beni en fazla kac yıl götürür. Ben çok fazla götüreceğini düşünmüyorum. Beni en az 6-7 yıl götürecek bir şeye ihtiyacım var. 3-4 yıl sonra tekrar alabilem zor.Bu laptopta oyun oynatıyor aslında. MX350 2GB ekran kartı var. Youtube üzerinden MX350 game test yazarsanız Forza horizon 5 gibi bir oyunda 40-50 FPS alıyordu diye hatırlıyorum. Genel olarak çoğu oyunu oynatır. Masaüstü alırsanız çok daha yüksek performanslı bir şeyler alırsınız onu da belirtiyim.
Bu fiyata ekran kartlı sistem beklemeyin zaten hocam . 15-16k ya 3050 li sistemler var fakat bütçeniz kısıtlı.Hocam zor ya. Hem de ekran kartı çok kötü gerçekten. Beni birkaç sene anca idare eder
6-7 Yıl da götürebilir ama kullanıma bağlı. Oyun için istiyorsanız 2-3 yıl sonraki oyunların hepsini bile açmayabilir. Oyun anlamında masaüstü çok daha iyi olur 12k ya örnek RX6600 yani RTX 3060 gücünde sistem alabiliyorsunuz ve 1080p de 6-7 yıl götürür mesela.Teşekkürler. Peki sizce bu beni en fazla kac yıl götürür. Ben çok fazla götüreceğini düşünmüyorum. Beni en az 6-7 yıl götürecek bir şeye ihtiyacım var. 3-4 yıl sonra tekrar alabilem zor.
Teşekkürler. Gerçekten güzelmiş. Peki diğer günlük kullanımlarımı da bundan yapsam kac yıl götürür ? Çünkü oyun oynayıp video ve fi izleyeceğim. Sadece yazılım için almıyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olması ve ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor olması benim için çok önemli.ben de bilgisayarla alakalı bir bölümde okuyorum yıllardır. şuan bilgisayarım olmasa direkt alacağım bilgisayar bu https://www.hepsiburada.com/huawei-...4-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000014CCK7
Dediğim gibi yazılım tarzı şeyler üst düzey pc gerektirmez. benim için önemli olan şarjı uzun gitsin ve hafif olsun. şarjı uzun giden pc adaptör taşımaya da mecbur bırakmaz. o kadar rahat edersin ki.. her gün sırtında taşırken küfür edersin hafif laptop almazsan. omuz bel ağrıların olur
Teşekkürler. Galiba masaüstü alıp, seneye çok iyi olmayan bir laptop alacağım.6-7 Yıl da götürebilir ama kullanıma bağlı. Oyun için istiyorsanız 2-3 yıl sonraki oyunların hepsini bile açmayabilir. Oyun anlamında masaüstü çok daha iyi olur 12k ya örnek RX6600 yani RTX 3060 gücünde sistem alabiliyorsunuz ve 1080p de 6-7 yıl götürür mesela.
kesinlikle oyun oynanmaz o attığım bilgisayarlaTeşekkürler. Gerçekten güzelmiş. Peki diğer günlük kullanımlarımı da bundan yapsam kac yıl götürür ? Çünkü oyun oynayıp video ve fi izleyeceğim. Sadece yazılım için almıyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olması ve ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor olması benim için çok önemli.
Oyun için masaüstü mantıklı olur. 5-6K Civarı sıfır laptop işinizi görür ama 2.elde yine az da olsa oyun oynatan bir şeyler bulabilirsiniz. Kuzenim 6.5k ya 940MX li laptop almıştı 2.el.Teşekkürler. Galiba masaüstü alıp, seneye çok iyi olmayan bir laptop alacağım.