Yazılım ve Oyun için laptop önerisi

clyzeep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
5-6 yıl boyunca beni hem lise hem üniversitede yazılım ve oyun anlamında geride bırakmayacak bir bilgisayar almak istiyorum. Oyun dediğim ortalama oyunlar sadece yüksek grafikli bilgisayarı çok zorlayan oyunlar değil Valorant veya FIFA gibi mesela. 8 GB RAM ve 256 GB SSD olsa da olur sonradan yükseltme yapabilme fırsatım olsun yeterli. AutoCAD Visual Studio gibi yazılım uygulamalarını rahat ve zorlanmadan kullanabileceğim bir laptop istiyorum aynı zamanda. Geleceğe yatırım olacak bir laptop istiyorum kısaca gelecekte de RAM ve SSD dışında sorun yaratmayacak bir laptop. Bütçe bu istediklerimi rahatlıkla kullanabileceğim bir laptop kadar olsun yani en düşük bütçeye ne kadar oluyor ise.

KS

clyzeep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Autodesk firmasından veya benzer bir 2D/3D yazılım firmasından başka bir yazılım kullanıyor musunuz?

şuan kullanmıyorum ama üniversitede veya lise 3-4 de farklı şeyler kullanacağımdır yani popüler olan yazılım uygulamalarını

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O halde 3D odaklıda sizi üzmeyecek bir cihaz önereceğim. Çünkü 2D ve sadece Adobe uygulamaları haricinde 3D biraz daha sisteme yük bindiren bir yazılım. Özellikle CPU ve RAM.

KS

clyzeep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
O halde 3D odaklıda sizi üzmeyecek bir cihaz önereceğim. Çünkü 2D ve sadece Adobe uygulamaları haricinde 3D biraz daha sisteme yük bindiren bir yazılım. Özellikle CPU ve RAM.

nasıl bir laptop alabilirim en ucuz fiyata yukarıda dediğim gibi sıkıntı çıkarmayacak?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri