Format attığınızda da dediğim gibi ancak yazılımsal sorun varsa belki hallolur, driverlari manuel mi kurdunuz yoksa programla mı
driverların hepsi güncel vaziyetteDriverdan kaynaklı bir sorun ise belki çözüm olur ama bileşenden kaynaklı olması gereken değer buysa değişen birşey olmaz
msı center laFormat attığınızda da dediğim gibi ancak yazılımsal sorun varsa belki hallolur, driverlari manuel mi kurdunuz yoksa programla mı
intelin kendi sitesine girip baktım ekran kartı için geforce experience kullandımmsı center la
onda düşüş olmadı yaİki oyunu da bir süredir oynamıyorum o sebepten normal diyemem ama isterseniz alternatif öneri için bekleyin, oyunlarda bir düşüş söz konusu olsa arkadaşınızın FPSi de düşerdi
Alternatif başka fikir gelmedi hocam aklıma Uğur hoca gördüğünde belki bir çözüm bulur ama en son çare temiz kurulum ve manuel driver kurulumu olabilir, kolay bir çözüm varsa sizi uğraştırmak istememonda düşüş olmadı ya
driverların hepsini kendi sitesinden kurdum kurmadığım kaldımı diye msı ın yazılımından kontrol ettim 1 tane intel driver ı kalmış onu da o kurduAlternatif başka fikir gelmedi hocam aklıma Uğur hoca gördüğünde belki bir çözüm bulur ama en son çare temiz kurulum ve manuel driver kurulumu olabilir, kolay bir çözüm varsa sizi uğraştırmak istemem
Başka bir çözüm gelmedi aklıma hocam, başına gelen hocamız varsa yardımcı olacaktır alternatif bir çözüm yolu da olabilirdriverların hepsini kendi sitesinden kurdum kurmadığım kaldımı diye msı ın yazılımından kontrol ettim 1 tane intel driver ı kalmış onu da o kurdu
Format atmak sizin için kolay olacaksa denenebilir bir yöntem. Sonra tüm driverları kurup tekrar test edersiniz ama dediğim gibi ben düzeleceğini sanmam çünkü genel olarak herkes o oyunda sıkıntı yaşıyor.driverların hepsini kendi sitesinden kurdum kurmadığım kaldımı diye msı ın yazılımından kontrol ettim 1 tane intel driver ı kalmış onu da o kurdu
canınız sağolsun teşekkür ederim herşey içinBaşka bir çözüm gelmedi aklıma hocam, başına gelen hocamız varsa yardımcı olacaktır alternatif bir çözüm yolu da olabilir