yeni aldığım pc fps sorunu

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Format attığınızda da dediğim gibi ancak yazılımsal sorun varsa belki hallolur, driverlari manuel mi kurdunuz yoksa programla mı

KS

pichxo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Alternatif başka fikir gelmedi hocam aklıma Uğur hoca gördüğünde belki bir çözüm bulur ama en son çare temiz kurulum ve manuel driver kurulumu olabilir, kolay bir çözüm varsa sizi uğraştırmak istemem
driverların hepsini kendi sitesinden kurdum kurmadığım kaldımı diye msı ın yazılımından kontrol ettim 1 tane intel driver ı kalmış onu da o kurdu

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
driverların hepsini kendi sitesinden kurdum kurmadığım kaldımı diye msı ın yazılımından kontrol ettim 1 tane intel driver ı kalmış onu da o kurdu
Başka bir çözüm gelmedi aklıma hocam, başına gelen hocamız varsa yardımcı olacaktır alternatif bir çözüm yolu da olabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Format atmak sizin için kolay olacaksa denenebilir bir yöntem. Sonra tüm driverları kurup tekrar test edersiniz ama dediğim gibi ben düzeleceğini sanmam çünkü genel olarak herkes o oyunda sıkıntı yaşıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri