Yeni alınan 1050ti ile fps sorunu

mahmutol17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 1 ay önce ekran kartım ve monitörüm yandığı için yeni ekran kartı aldım. Fakat taktığım zaman oyunları açmadığını ve performans göstermediğini fark edip iade için servise gönderdim. Servis her türlü testini yapmış ısı ve fps değerleri normalmiş. 
Eski ekran kartım (Gtx 750ti) ile çok rahat oynadığım oyunları şu an bu ekran kartım ile oynayamıyorum. Bazı oyunlarda düşük istemci hatası veriyor. Kasayı Tamirciye verdim sorunun ne olduğunu çözememişler :D sizce sorun nerede olabilir diyerek sistem bilgilerimi buraya atıyorum
MSI gtx 1050ti 
8gb ddr3 ram
H81m-c anakart
500w güç kaynağı
Şimdiden teşekkür ederim...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eski kartın sürücüsünü DDU gibi bir yazılım ile kaldırmadan ve yeni 1050 Ti sürücüsünü kurmadan kullandıysanız sorun budur.

KS

mahmutol17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha önceden DDU ile kaldırıp tekrar yüklemiştim. Dünde temiz format attım bilgisayara, daha ne denesem bilemiyorum gerçekten :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemciniz nedir? CPU odaklı bir sorun olabilir darboğaz veya yetersiz performanslı bir işlemci ise kart normal FPS değerlerini veremeyebilir. Birde Güç Kaynağının marka modelini tam olarak yazarsanız iyi olur. Bilmiyorsanız yanında üzerinde etiket olur onu çekip paylaşın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri