[font=Roboto, Arial, sans-serif]Herkese selamlar,[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]2-3 yıldır kullandığım ve özellikleri aşağıda yazılı olan sistemi kullandım.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Bir süre sonra anakartım arızalandı ve yerine geçen hafta ASUS M4A89GTD/USB3 aldım.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]İşlemci, kasa ve güç kaynağı fanları devreye giriyor ancak monitöre BIOS ekranı dahil görüntü gelmiyor.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]BIOS pilini çıkarıp 1-2 dakika bekledikten sonra tekrar taktım ama değişen bir şey olmadı.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Yardıma ihtiyacım var millet... :-/ [/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]2-3 yıldır kullandığım ve özellikleri aşağıda yazılı olan sistemi kullandım.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Bir süre sonra anakartım arızalandı ve yerine geçen hafta ASUS M4A89GTD/USB3 aldım.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]İşlemci, kasa ve güç kaynağı fanları devreye giriyor ancak monitöre BIOS ekranı dahil görüntü gelmiyor.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]BIOS pilini çıkarıp 1-2 dakika bekledikten sonra tekrar taktım ama değişen bir şey olmadı.[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Yardıma ihtiyacım var millet... :-/ [/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]AMD FX-8350 AM3+[/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]PATRIOT ([/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]PGD38G1333ELK) [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]DDR3 - 8 GB[/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]GIGABYTE GA-970A-D3 [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]AM3+ (AMD 970/SB950) [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0[/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]XIGMATEK [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]NRP PC602 [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]600 WATT [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]80+ BRONZE[/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]TERMALTAKE NIC C4 [/font][font=Roboto, Arial, sans-serif]LGA775/1150/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1[/font]
- [font=Roboto, Arial, sans-serif]MSI[/font][font=Roboto, Arial, sans-serif] GEFORCE[/font][font=Roboto, Arial, sans-serif] GTX 970 (TIGER)[/font]