KS
- Tepki
- 40
- Konu Sahibi
Birde kablosuz ürünlere çıkmak istersem bütçe çok oynuyor mu?
Klavyeyi alın. Bilek destekli mousepad içinde https://www.teknobiyotik.com/cevre-...mouse-uyumlu-bilek-destegi-dk-ac-mkpad02.html bu ürünü önerebilirim.Tamamdır Asus rog chakram core 514 TL'ye almak istedim küçük elliler için büyük bir mouse olduğu yazılmış, ellerimin büyük olduğunu düşünmüyorum. Mousepad konusunda fikrim değişti bilek destekli bir mousepad istiyorum (mouse kısmında da bileklerim kızarık halde şu anda) . Klavye konusunda da bu bütçede en iyi k55 pro XT hemfikirsek onaylayacagim siparişi.
ROG Chakram Core ürünü 132.7mm uzunluk x 76.6mm genişlik x 42.8mm yüksekliğe sahip. Avuç içinizi mouse tutar gibi bir şekle sokun ve ölçün ne kadar sizin tutuş alanınız bakıp ortalama bir ölçü alabilirsiniz. Uzunluk genelde 10-15mm aşılabilir, önemli olan yükseklik ve genişliktir.Tamamdır Asus rog chakram core 514 TL'ye almak istedim küçük elliler için büyük bir mouse olduğu yazılmış, ellerimin büyük olduğunu düşünmüyorum. Mousepad konusunda fikrim değişti bilek destekli bir mousepad istiyorum (mouse kısmında da bileklerim kızarık halde şu anda) . Klavye konusunda da bu bütçede en iyi k55 pro XT hemfikirsek onaylayacagim siparişi.
Ama SS qck edge xl'a göre bu çok küçük bir pedKlavyeyi alın. Bilek destekli mousepad içinde https://www.teknobiyotik.com/cevre-...mouse-uyumlu-bilek-destegi-dk-ac-mkpad02.html bu ürünü önerebilirim.
Alternatifiniz çok yok ergonomik üründe mousepad için.Ama SS qck edge xl'a göre bu çok küçük bir ped
Dark ürünlerin mousepad olanında boyut oranlarını bulamadım siz biliyor musunuz ?Alternatifiniz çok yok ergonomik üründe mousepad için.
Çok küçük geldi hocam şuan iş yerinde ki mouse padle benziyor küçük geldi.23cm x 16cm olarak geçiyor.
Uğur hocam ben kararımı değiştirdim red switch mekanik bir klavye istiyorum bütçem 700-800 tl kaliteli uzun ömürlü bir şey alacağım bütçeyi 100-200 daha aşabilirim mouse konusunda ise hala karar veremedim deathadder v2 yakın duruyor neler önerebilirsiniz bana?Ergonomik olsun diye siz söylediniz ben size önerilerimi zaten yaptım. Eğer size uyarsa SS mousepad üzerine https://www.teknobiyotik.com/cevre-...use-uyumlu-jel-bilek-destegi-txacmkpad01.html bu kiti alabilirsiniz.
Numpad ve bilek desteğine sahip bir ürün var mıdır hocam?Bu bütçeye bildiğim 2 iyi seçenek var şuan piyasada GameBooster G918 Fire Storm ve Redragon K552-R Kumara modelleri.
Hem mekanik hem bu kadar özellik bu bütçeye maalesef bildiğim iyi bir ürün yok. Zaten önerdiklerimde F/P oranı iyi ürünler %100 iyi denemezler.Numpad ve bilek desteğine sahip bir ürün var mıdır hocam?
Mouse olarak deathadder v2 yerine alınması gereken bir mouse var mıdır ?
Aşalım hocam bütçeyi ?Hem mekanik hem bu kadar özellik bu bütçeye maalesef bildiğim iyi bir ürün yok. Zaten önerdiklerimde F/P oranı iyi ürünler %100 iyi denemezler.
Limit verirseniz klavye için önerinizi yaparım.Aşalım hocam bütçeyi ?
1000-1100.Limit verirseniz klavye için önerinizi yaparım.
1500 TL ikisi içinse 500 TL bütçeye kadar kablosuz mouse kolay ama 1000 TL bütçeye bildiğim iyi bir markada kablosuz mekanik ürün yok.Uğur hocam bana kablosuz mouse kablosuz klavye önerisi lazım @ugur.gozaydin net ürünler olsun bütçe 1000-1500 arasında. Klavye sessiz mekanik istiyorum.
500-1000 arası mouse 1000-1500 arası klavye bütçesi ayırdım.1500 TL ikisi içinse 500 TL bütçeye kadar kablosuz mouse kolay ama 1000 TL bütçeye bildiğim iyi bir markada kablosuz mekanik ürün yok.