Tamamdır piyasaya bakıp önerinizi yaparım.
Rival 3 mouse için pili çabuk bitiyor tarzında yorumlar var şarjlı pil alın denilmiş bu konu hakkında fikriniz var mıdır?
Birebir kullanmadım ama kablosuz ürünlerde RGB kapatılır genelde ve en yüksek pil ömrü öyle elde edilir. Kullanıcı RGB ile kullanmış olabilir.Rival 3 mouse için pili çabuk bitiyor tarzında yorumlar var şarjlı pil alın denilmiş bu konu hakkında fikriniz var mıdır?
Peki mouse konusunda son olarak rival 3 mü yoksa https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html ?Birebir kullanmadım ama kablosuz ürünlerde RGB kapatılır genelde ve en yüksek pil ömrü öyle elde edilir. Kullanıcı RGB ile kullanmış olabilir.
Bu ürün sadece kablosuz kullanılabiliyor. O yüzden pek tercih edilmiyor bilginiz olsun.Peki mouse konusunda son olarak rival 3 mü yoksa https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html ?
Rival 3 wireless satın aldım. Kaldı klavye hocam ona da akşam bakacağım konuyu kapatmayın lütfen.Bu ürün sadece kablosuz kullanılabiliyor. O yüzden pek tercih edilmiyor bilginiz olsun.
Andromeda koltuk alacağım demiştiniz aldınız mı hocam ?Hayırlı olsun.
Tamamdır siz konu kapanabilir diyene kadar aktif kalacak.
Hayır, benim o bütçeyi oluşturmam daha zaman alır.Andromeda koltuk alacağım demiştiniz aldınız mı hocam ?
Siz onu öneriyordunuz sanırım ben alacağım gibi duruyor o ürünü.Hayır, benim o bütçeyi oluşturmam daha zaman alır.
Ben o ürünü çok araştırdım ve daha iyisini 3000 TL bütçeye kadar bulamadım. O yüzden takibe aldım ve bütçe ayarlamaya çalışıyorum.Siz onu öneriyordunuz sanırım ben alacağım gibi duruyor o ürünü.
Anladım hocam teşekkürler onu da sipariş edeceğim umarım sizde yakın zamanda denklestirip alırsınız.Ben o ürünü çok araştırdım ve daha iyisini 3000 TL bütçeye kadar bulamadım. O yüzden takibe aldım ve bütçe ayarlamaya çalışıyorum.
Uğur hocam 1500-2000 TL arasında bütçe ile koltuk işini çözemez miyiz kaliteli olacak yine ?Ben o ürünü çok araştırdım ve daha iyisini 3000 TL bütçeye kadar bulamadım. O yüzden takibe aldım ve bütçe ayarlamaya çalışıyorum.
HAWK ve EXVEGA markasında iyi ürünler var bakabiliriz.Uğur hocam 1500-2000 TL arasında bütçe ile koltuk işini çözemez miyiz kaliteli olacak yine ?
Uğur hocam indirim olduğu söyleniyor ne düşünüyorsunuz?EXVEGA Vesta Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu – Siyah - 2.090 TL veya az daha çıkarsanız EXVEGA Andromeda Profesyonel Kumaş Oyuncu Koltuğu Masaj Özellikli Siyah - 2.685 TL bu ürünü alabilirsiniz.
Hawk markasında 2000 TL fiyata ürün bulamadım ama Andromeda bütçesine çıkarsanız HAWK Oyuncu Koltuğu bu bağlantıdan Fab v6 veya C serisini de öneririm.
Hocam rival 3 wireless elime ulaştı ama ben bunun pillerini nasıl şarj edicemxDrive serisi genelde hepsi için konuşuyorum %80 memnun ediyor kullanıcıları. Modele baktım ve alınabilir görünüyor.
Şarjlı pil ürünleri için özel şarj kitleri var onlardan satın almanız gerekiyor.Hocam rival 3 wireless elime ulaştı ama ben bunun pillerini nasıl şarj edicemextra kablo çıkar diye düşünmüştüm kutu içinden kendimiz şarj edecekmişiz sanırım.