- Konu Sahibi
Evet o modeli de biliyorum.Sadece kasası daha kaliteli.Aralarında 100 lira gibi bi fark olursa onu alırım
russ' Alıntı:Evet o modeli de biliyorum.Sadece kasası daha kaliteli.Aralarında 100 lira gibi bi fark olursa onu alırım
ugur.gozaydin' Alıntı:russ' Alıntı:Evet o modeli de biliyorum.Sadece kasası daha kaliteli.Aralarında 100 lira gibi bi fark olursa onu alırım
2401 ile 2402 arasında ciddi farklar var. 2402 'nin kasası haricinde Panel modeli değiştirilmiş, %1 çerçeverler tııraşlanmış ve İnput Lag yani gecikme süresi 2401 'de 9ms iken 2402 'de 3 ms 'e düşürülmüş bu ciddi bir gelişme. Giriş çıkış protları güncellenmiş, güç tüketimi 8W düşürülmüş ve 200 Gram daha hafifleştirilmiş, Bunlar dışında profesyonel açıdan iş yapanları ilgilendiren Adobe RGB desteğini kaldırmışlar ki zaten oyunlarda kullanılmıyor. 2401 'de %100 sRGB + Adobe RGB %68 + NTSC %72 oranla desteklenen bir panel var ve 2402 'de %98 sRGB desteği + NTSC 'nin %72 si var sadece Profesyonel amaç için kullanılan Adobe RGB desteği kalkmış. Ben olsam 2402 alırdım.
met 61' Alıntı:Adamlar boşuna mı best gaming monitör diye seçmişler,verdiğim linkte.![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:İşlemcinin daha ne olacağı belli değilönce belli olsun sonra bakılır ne hangi işlemci yerine geliyor kaç para performansı ne daha erken bunları konuşmak için. İşlemciler gösterilsin sonrasında herkese Ryzen toplayacağız.
![]()
russ' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:İşlemcinin daha ne olacağı belli değilönce belli olsun sonra bakılır ne hangi işlemci yerine geliyor kaç para performansı ne daha erken bunları konuşmak için. İşlemciler gösterilsin sonrasında herkese Ryzen toplayacağız.
![]()
valla çok istiyorum artık ya şuan toplayacağım sistemden daha kötü olmaz heralde dimi?
ugur.gozaydin' Alıntı:russ' Alıntı:valla çok istiyorum artık ya şuan toplayacağım sistemden daha kötü olmaz heralde dimi?
Mümkün değil, zaten yeni işlemciler çıkınca eskiler çok azda olsa indirime girer en kötü ihtimal şuan ki işlemcileri daha uyguna alırısın.
ugur.gozaydin' Alıntı:Yakın zamanda AMD 'den yeni uygun fiyatlı kart gelmez bu sene bekleme. RX 580 / 590 bunlar geçen sen ve bu sene alabileceğin 2000 TL 'ye kadar en iyi kartlardı halada öyle. Dolar ne olur belli olmaz ki 1900-2000 TL fazla kart yok zaten gelecek olanda bir tek NVIDIA cephesinde RTX 2060 'ın altında ki kartlar olacak ve kaç para olur bilmem ama 2800 TL şaun RTX 2060 'ın en ucuzu GTX 1160 konuşuluyor RTX 2060 ile aynı FPS 'i veren ama diğer RTX özellikleri olmayan bir kart belki bir ihtimal o 2000-2500 TL arasında olur.
ugur.gozaydin' Alıntı:Yapılabilir ama burada ekran kartı daha çok önemli. Ekran kartını o oyunda dediğin FPS değerlerinde oynatacak kartı seçip işlemciyi 2600X değilde 2600 bile yapabilirsin.