Yeni PC için Oyun Önerisi!

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Arkadaşlar dün PC HOCASI HECTOR sistemi elime ulaştı ve şuanda sadece valorant var oyun önerisi istiyorum hangi oyunları oynamalıyım güzel bir oyun varsa fikrinizi belirtirmisiniz Apex legends güzelmi sizce? veyasında Fortnite vb

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yazdığınız iki oyunda güzel. Forza horizon ve ARK öneririm.

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Yazdığınız iki oyunda güzel. Forza horizon ve ARK öneririm.
Teşekkürler kaç gündür düşünüyorum ne yüklesem diye bazıları fortnite kötü diyor yüklemiyorum sonra apex geç iner diye bi garip oluyorum apex yüklicem gibi başka ücretsiz güzel oyun varsa önerir inşallah arkadaşlar

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ücretsiz olarak aklıma gelmiyor ama ARK bir ara ücretsiz olmuştu belki almışsınızdır diye söyledim. Epic Games oyunlarını takip edebilirsiniz ücretsiz olduğundan dolayı. Belki iyi bir oyun denk gelir.

melofield

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar dün PC HOCASI HECTOR sistemi elime ulaştı ve şuanda sadece valorant var oyun önerisi istiyorum hangi oyunları oynamalıyım güzel bir oyun varsa fikrinizi belirtirmisiniz Apex legends güzelmi sizce? veyasında Fortnite vb
selam hocam sistem size windows yüklümü geldi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Apex L. - COD Warzone - Cyberpunk 2077 - MB Bannerlord - Dying Light 1 ve 2 - The Witcher 1 2 3 - Mafia 1 ve 2 - R6 - Sea of Thieves - Black Masa - Counter Strike - Counter Strike Source - Counter Strike Go - Half Life 1 ve 2 - Left 4 dead ve 2

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Eğer açık dünya hikayeli oyunlardan hoşlanıyorsan ve henüz RDR2 oynamadıysan, mutlaka oynamanı tavsiye ederim.
İndirimde almanızı öneririm. Normal fiyatı biraz yüksek oluyor ama indirimlerde fiyatı %50 civarında düşüyor.
Eğer EPIC Games'in kupon kampanyasına denk gelirseniz çok daha ucuza alabiliyorsunuz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Ne tarz oyunları seviyorsun , çemberi daralt düzgün öneride bulunabilelim.
God of War
Tomb Raider Serisi
DMC serisi
Batman serisi
Witcher Serisi bunlar hep güzel oyunlardır ama ilgini çekiyor mu ?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Witcher
Call Of duty remastered serisi
Arkadaşlarinla oynayacaksan Rust
Tomb raider serisi (epic bir dönem ücretsiz vermişti)
Rdr 2

Haydut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Rise of the tomb raider - horizon Forbidden West - Riders Republic

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri