Arkadaşlar dün PC HOCASI HECTOR sistemi elime ulaştı ve şuanda sadece valorant var oyun önerisi istiyorum hangi oyunları oynamalıyım güzel bir oyun varsa fikrinizi belirtirmisiniz Apex legends güzelmi sizce? veyasında Fortnite vb
Teşekkürler kaç gündür düşünüyorum ne yüklesem diye bazıları fortnite kötü diyor yüklemiyorum sonra apex geç iner diye bi garip oluyorum apex yüklicem gibi başka ücretsiz güzel oyun varsa önerir inşallah arkadaşlarYazdığınız iki oyunda güzel. Forza horizon ve ARK öneririm.
Düşünürüm ama param bitti para oldugunda ilk işim gta 5 almak olucaktır şimdilik ücretsiz bakıyorumDeaD by Daylight düsünürsen iyi oyun
hocam 1 sene öncesinde piyasada epic games gta 5 bulunan hesaplar ucuzdan satılıyordu şuan tükendi mi bilmiyorum ama biraz tararsanız belki bulabilirsiniz.Düşünürüm ama param bitti para oldugunda ilk işim gta 5 almak olucaktır şimdilik ücretsiz bakıyorum
İndirim zamanlarında alırsanız saten daha iyi olurDüşünürüm ama param bitti para oldugunda ilk işim gta 5 almak olucaktır şimdilik ücretsiz bakıyorum
selam hocam sistem size windows yüklümü geldiArkadaşlar dün PC HOCASI HECTOR sistemi elime ulaştı ve şuanda sadece valorant var oyun önerisi istiyorum hangi oyunları oynamalıyım güzel bir oyun varsa fikrinizi belirtirmisiniz Apex legends güzelmi sizce? veyasında Fortnite vb
Eğer açık dünya hikayeli oyunlardan hoşlanıyorsan ve henüz RDR2 oynamadıysan, mutlaka oynamanı tavsiye ederim.Arkadaşlar dün PC HOCASI HECTOR sistemi elime ulaştı ve şuanda sadece valorant var oyun önerisi istiyorum hangi oyunları oynamalıyım güzel bir oyun varsa fikrinizi belirtirmisiniz Apex legends güzelmi sizce? veyasında Fortnite vb
Evet denemi sürümü mevcut du bios günceldiselam hocam sistem size windows yüklümü geldi