Yeni RAM almak istiyorum yardım lütfen

Erncn111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,
Laptopuma yeni ram ve ssd almak istiyorum. Bilgisayarım sony vaio sve 151c11m.
Aida 64 kurdum. Bilgiler aşağıda. Yardımınızı bekliyorum. Ramimi 8gb yapmak istiyorum. Ssd de 140gb falan olabilir. Önerilere açığım.

Anakart: https://ark.intel.com/content/www/u...essor-3m-cache-up-to-3-10-ghz.html?wapkw=Core i5 2450m processor

Ram ve ssd yi neye göre seçeceğim? 8gb bir ram ve 140gb civari benim bilgisayarımla uyumlu model önerebilirseniz çok dua ederim.

Başka gerekli bilgi varsa söyleyin yazayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RAM ve SSD eklemesi yapılabilirsiniz işlemciniz önemsiz.

CPU-z yazılımını kurun ve Memory kısmından SS alın ve SPD sekmesindeki Slot numaralarını kontrol edin dolu slot numarasının bilgilerinin de SS lerini paylaşın. Ayrıca kaç slot görünüyor onuda paylaşın. Resimleri görünce ben size makinenizdeki RAM 'lere uygun bellek önerisi yaparım. Kaç GB bellek istiyorsunuz onuda yazın.

Disk için cihazınızda DVDROM vardır onu söküp Caddy alıp SSD takabilirsiniz bu konuda bir sınırınız yok. Sadece disk arayüzü cihaz çok eski ise SSD 'niz tam performans vermeyebilir ama bu dert değil her halükarda bir HDD diskten fazla performans alırsınız ve gecikme süreleriniz daha az olur. SSD için bütçe belirtin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri