Yeni Sistem alındıktan sonra Ne yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İiyi akşamlar Herkese, rtx 3060 olan yeni sistemi satın aldım, lakin geldiği zaman ne yapacağını bilmiyorum ekran kartını felan takmayıda bilmiyorum böyle bir video varmı  pc hocasının ben bulamadım da veya başka bir video da olur

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
Yeni aldığınız sisteme ekran kartını takmak için youtube üzerinden öğretici videoları izleyebilirsiniz, tüm ekran kartları için aynı kurallar geçerlidir(power kabloları hariç).
Daha sonra dilediğiniz işletim sisteminin kurulumunu yapmanız gerek.
Gerekli güncelleştirmeleri yaptıktan sonra günlük kullanacağınız programları kurmanız gerek.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Yeni Sistem alındıktan sonra Ne yapılmalı

Eğer hazır sistem aldıysanız işletim sistemi ve sürücü kurulumları yapılı gelir genelde. Siz sadece Windows güncellemelerine bakacaksınız ve varsa yapacaksınız.

Montaj için ekran kartına özel bir video bulamazsanız sistem toplama rehber videolarına bakabilirsiniz. @"BeratG" 'nin söylediği gibi tüm kartların için matematik aynıdır.

furkanvaresta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bende aldim aynı sistemden bios güncellemelerini yapmam gerekiyor mu yapılı mi geliyor game garajdan?
Yani geldikten sonra ekran kartını takıp, windows kurup, ekran kartı güncellemesini, işlemci güncellemesini ve ana kart güncellemesini yaptıktan sonra yapmam gereken başka bir işlem var mı ?
Teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
furkanvaresta' Alıntı:
Merhaba,
Bende aldim aynı sistemden bios güncellemelerini yapmam gerekiyor mu yapılı mi geliyor game garajdan?
Yani geldikten sonra ekran kartını takıp, windows kurup, ekran kartı güncellemesini, işlemci güncellemesini ve ana kart güncellemesini yaptıktan sonra yapmam gereken başka bir işlem var mı ?
Teşekkür ederim
Normalde cevap alabilmeniz için kendi konunuzu açmanız lazım ama tek seferlik cevap veriyorum sorunuza. BIOS güncellemesi, Windows kurulumu ve sürücü kurulumu/güncellemeleri genelde firma tarafından yapılır. Eğer firma yapmadıysa yapabilirsiniz. Güncel sistem her zaman avantajınızadır. Kurulumlardan sonra tek kontrol etmeniz gereken şey belleklerinizin frekans ayarı. XMP genel adı/DOCP Asus anakartlardaki adı açık mı kontrol edin. Açık değilse ayarı aktif edip BIOS üzerinden kaydedin. Hepsi bu kadar.

KS

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: Yeni Sistem alındıktan sonra Ne yapılmalı

Teşekkür ediyorum pc gelsin gereki adımları uygulayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri