İiyi akşamlar Herkese, rtx 3060 olan yeni sistemi satın aldım, lakin geldiği zaman ne yapacağını bilmiyorum ekran kartını felan takmayıda bilmiyorum böyle bir video varmı pc hocasının ben bulamadım da veya başka bir video da olur
Normalde cevap alabilmeniz için kendi konunuzu açmanız lazım ama tek seferlik cevap veriyorum sorunuza. BIOS güncellemesi, Windows kurulumu ve sürücü kurulumu/güncellemeleri genelde firma tarafından yapılır. Eğer firma yapmadıysa yapabilirsiniz. Güncel sistem her zaman avantajınızadır. Kurulumlardan sonra tek kontrol etmeniz gereken şey belleklerinizin frekans ayarı. XMP genel adı/DOCP Asus anakartlardaki adı açık mı kontrol edin. Açık değilse ayarı aktif edip BIOS üzerinden kaydedin. Hepsi bu kadar.furkanvaresta' Alıntı:Merhaba,
Bende aldim aynı sistemden bios güncellemelerini yapmam gerekiyor mu yapılı mi geliyor game garajdan?
Yani geldikten sonra ekran kartını takıp, windows kurup, ekran kartı güncellemesini, işlemci güncellemesini ve ana kart güncellemesini yaptıktan sonra yapmam gereken başka bir işlem var mı ?
Teşekkür ederim