KS
- Konu Sahibi
ugur.gozaydin' Alıntı:oyunbaba' Alıntı:1000 serisi işlemci nasıl bulurum asrock nasıldır
mesela bu 2600 ile olur herhalde fiyatta uygun https://www.nanokatalog.com/ASRock-...1HonzdGc2PBM1XtrNl9PCpnYT86WmZ1gaAriyEALw_wcB
Dediğim gibi B450 ve X470 anakartlar haricinde diğer anakartlara BIOS güncellemesi gerekli yoksa işlemciyi çalıştıramazsınız. A320 / B350 / X370 bu anakartlar 1000 serisi Ryzen işlemciler ile çıkış yaptılar bu yüzden BIOS güncellemesi ile çalıştırıyorlar 2000 serisini.
NOT 1: Nanokatalog sitesi ürünlerinde firmaların garantileri yok, yani direkt yurtdışından almışsınız gibi düşünün. Muhattabınız bir sorun olduğunda Nanokatalog sitesi oluyor ki ben elektronik eşyada bu tür bir alışveriş yapmazdım.
NOT 2: A320 / B350 / X370 Bu anakart ile tüm Ryzen işlemcileri sorunsuz kullanabilirsiniz ancak A320 çipsetinde O.C. yapılmıyor bunu bilmeniz gerek.
NOT 3: Eğer anakartı aldığınız yeri arayıp yada mesaj atıp sorarsanız onlar işlemciyi çalıştıracak gerekli BIOS güncellemesini yapıp size yolluyorlar. Çoğu firma yapıyor bunu arayıp yada mesaj atıp bilgi alabilirsiniz bu konuda.
açıkçası bende güvenemiyorum bazı siteler dışında anakartı a 320 aldığımda kendim bios güncellemesi yapsam youtubeda görmüştüm
2600 rx 570 ile herhangi bir darboğaz falan yapar mı kaç wt psu gerek 500 almak istiyorum