bütçe 20 k olsun fark etmez kredi kartı ile alım yapılıyor mu diyorumSistem günü gelmeden fiyat bilgisi önceden paylaşılmaz. Zaten videosu yayınlanınca satışa çıkacak ve bekleyip göreceksiniz bütçenize uyuyor mu uymuyor mu.
şuan 10 k banka hesabımda mevcut yani yetmiceğini biliyorum. bende kuzenimin kredi kartıyla alım yapmak istiyorum alabilir miyim onu soruyorumbütçe 20 k olsun fark etmez kredi kartı ile alım yapılıyor mu diyorum
Banka 10 k dan fazla ödemeye müsade ediyorsa yapabilirsiniz niye yapılmasın emin olmak için arayıp sorabilirsiniz, bazen üst limit koyuyorlar(en azından bende koyulmuştu)bütçe 20 k olsun fark etmez kredi kartı ile alım yapılıyor mu diyorum
Vatan Bilgisayar , İncehesap, Gaming.gen.tr, İtopya, Sinerji Bilgisayar ve PC Kolik firmaları en çok sistem çıktığımız siteler. Bakın hangi bankaların kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor sitelerden.
tamam teşekkür ederim bekleyip görücezBanka 10 k dan fazla ödemeye müsade ediyorsa yapabilirsiniz niye yapılmasın emin olmak için arayıp sorabilirsiniz, bazen üst limit koyuyorlar(en azından bende koyulmuştu)