Yeni sistem ne zaman ?

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Hocam , adminler yeni sistem gelecekmi , bildiğiniz gibi okullar açılıyor yazın alnının teri ile çalışıp parasını biriktiren koca yürekli arkadaşlarımıza PC varmı , kısacası yeni f/p sistem ne zaman rx 6600 2060 ne olursa yeriz hocam

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam , adminler yeni sistem gelecekmi , bildiğiniz gibi okullar açılıyor yazın alnının teri ile çalışıp parasını biriktiren koca yürekli arkadaşlarımıza PC varmı , kısacası yeni f/p sistem ne zaman rx 6600 2060 ne olursa yeriz hocam
Bununla alakalı herhangi bir bilgi elimizde bulunmuyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistem çıkacaksa Taner hoca biliyordur o söyler yada haber verir. Son sistemler hep 1 hafta ara ile çıktı ama tekrar sistem gelir mi bilmiyorum.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sistem çıkacaksa Taner hoca biliyordur o söyler yada haber verir. Son sistemler hep 1 hafta ara ile çıktı ama tekrar sistem gelir mi bilmiyorum.
1 ay ara verilip sonra seri seri gelip ara veriliyor benim kafamdaki örüntü böyle

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1 ay ara verilip sonra seri seri gelip ara veriliyor benim kafamdaki örüntü böyle
Bilmiyorum pek dikkat etmedim ama en son sistem için youtube da beklerken baktım hep 1 hafta ara ile çıkmış. Şimdi baktım senin dediğin gibi galiba. Sistemler çıkmış sonra araya 3-5 video atılmış sonra 1 hafta ara ile sistemler tekrardan çıkmış.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri