Boş yorumlara takılmayın derim. HighPower içinde aynısı söyleyen değişik tipler var ama bu markalar kaliteli ürünler yapan firmalar var. Zaten 2. sınıf bu firmalar Alman menşei bir firma Sharkoon firması aynı ASUS , Gigabyte , Corsair , EVGA ve bir çok marka gibi PSU için iç bileşen dizayn ve pek çok konuda bu sadece PSU yapan firmalar ile çalışıyorlar kendileri sadece özelleştirme yapıyorlar. Bu firmalar yardım aldıkları firmalar aklıma gelen en büyükler şunlar Seasonic , FSP , HighPower gibi gibi sadece PSU üretimi yapan firmalar. 80+ ve GOLD sertifikasını almak için bu ürünler zaten teste giriyor öyle GOLD sertifikası boş iş demek saçma bir yorum yapmak ile aynı şey teknoloji cahili derim ben bu yorumu yapana.
Bu Zero GOLD ürünü ortalamada 10 üzerinden tüm incelemelerde 8 puan almış bir ürün. Eksi olarak 2 eksisi var iki yıl garanti çoğu bu sınıftaki GOLD sertifikalı ürünlerinde 5 ile 10 yıl garanti sunar birde sadece mevcut olan koruma teknolojilerinden en önemli koruma yöntemlerini kullanması.
AŞIRI GERİLİM KORUMA (OVP) : Var
KISA DEVRE KORUMASI (SCP) : Var
AŞIRI YÜK KORUMASI (OLP) : Var
YALITIM KORUMA (ÇED) : Yok
AŞIRI AKIM KORUMA (OCP) : Yok
AŞIRI ISI KORUMASI (OTP) : Yok
Eğer bu koruma teknolojilerinin tümünü ve garanti süresinide 3 yıla çıkartmak isterseniz o zaman aynı firmanın SilentStorm Cool Zero GOLD ürünlerine bakacaksınız. Yada paraya kıyıp SEASONIC veya FSP markasından ürün alacaksınız. Bu 2 marka en büyük 2 dev ve piyasadaki neredeyse tüm kaliteli PSU modellerini CORSAIR , Cooler Master , ASUS , EVGA vs. hepsinin aslında üreticisidir. Ayrıca bu markaların genelde ürünler en az 5 yıl garantili olur ki genelde 8 ile 10 yıl garantilidirler.