Yeni sistemin montajını yaptım kabloları bağladım. Ama ekran gelmiyor hiçbir hareket yok.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bileşenlerinizi yazar mısınız.
ugur.gozaydin' Alıntı:Birkaç olasılık var. Birinicisi son yorumu atan arkadaşın dediği gibi ekran kartına bağlamadıysanız monitörü anakarta bağladıysanız sorun budur. Diğeri işlemcinizi tanımayan anakart olabilir. Anakartınız 0418 BIOS sürümü öncesine sahipse işlemcinizi tanımaz. Diğer olasılık RAM 'i yanlış slota takmış olabilirsiniz onu kontrol edin. Son olasılık yanlış kablolama veya arızalı bileşen.
Soğutucu stok fan onluk bi durum yok sanırım. Kabloların da yerine oturduğunu düşünüyorum. BIOSu nasıl düzeltebilirim satıcıya yollamadan bir yolu var mıdır?ugur.gozaydin' Alıntı:BIOS sürümünüz eskiyse sorun bu olabilir. Kablolamada sorun olabilir dediğim CPU güç girişi veya anakart veya ekran kartı gibi bileşenlerin güç girişleri eksik yada tam oturmamış olabilir. Bir diğer olasılıkta CPU soğutucunuz eğer stok değilse yani kule tipi veya sıvı soğutma gibi bir ürünse soğutucuyu fazla sıkarsanız işlmeciye fazla baskı olduğunda da bu sorun meyadana gelebiliyor. Stok soğutucuda bu sorun olmaz zaten vidalı filan eğil stok soğutucu.