Yeni sistemde garip sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Yeni topladigim Ryzen 5 2600 Sapphire pulse itx rx 570 fps 500w 80+ 8 gb ddr4 3000mhz ram li tuncmatik 850va ups li sistemde oyunlarda tam ekran yapinca mesela outlastta ayarlar menusu gta online da bir sey yaparken ekstra acilan soru menusu gibi menuler acilacagi zaman ekran simsiyah kaliyor ornegin pubgde envantere girince gidiyor ekran
son win 10 guncellemelerinden sonra oldu bu sorun ne zamandir yoktu ve bu sorun gidip geliyor yani 2 3 saat önce duzelmisti sonra gpu driveri güncelledim tekrar basladi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Update işlemini geri alın, Update hatalı yada bir sorun ile kurulmuş olabilir. Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler sekmesinde sol menüden Yüklü güncelleştirmeler menüsünden son güncellemeyi kaldırabilirsiniz.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Ama maalesef güncelleme buyuk yani 1607 den 1803 e gecti pc bu arada simdi farkettim bilgisayar acilirken bile o windows logosu olan yer siyah ekran oluyo masaustu gelince aydinlaniyo bilgisayar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güncelleme büyük olduğundan sorun yaşamışsınız belli. Bence format atın güncel sürümü netten indirin direkt onu kurun.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Hocam garip bir durum var radeon settingdden renk modunu limited rgb ye alirsam renkler soluklasiyor ama sorun çözülüyor nedense full rgb ye alinca gidiyor ekrsn

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sanırım GPU sürücünüzü taşıyamamış güncelleme DDU yazılımı ile sürücünüzü kaldırıp güncel sürücüyü tekrar kurarmısınız.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Hemen deniyorum

Bu arada full rgbdeyken siyah renk tonu yuksek olan sahnelerde karariyor mesela googleda kararma yok ama googledan siyah fotoğraf actigimda karariyor ve monitorde siyah gorunce cizirdama yapiyor aldigimdan beri ama boyle bir sorun yoktu tabi soruna dair 2 video

https://youtu.be/OT0NwyPnXvk
https://youtu.be/E5QdhW0Psjg

Hocam driveri silince suan sorun yok tekrar kurayim bililendirecegim

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Pubgde sorun çözüldü
Outlasttada çözüldü
Yani sorun tamamen çözüldü vallaha cok kral insanlarsiniz aylardir delirmek uzereydim sizin sayenizde formattan kurtuldum internettede bulamamistim.Çok Teşekkür ederim kolay gelsin size ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri