- Tepki
- 1
Hocam iyi günler PC hocası Skaygate aldım kurdum ancak arkadaki hdm kablosunu bağlayınca görüntü gitmiyor monitöre hdmı sinyal hatası veriyor lütfen yardım @PC Hocası @OceanLaB
Hocam başka port yokKablo yerini kontrol ettikten sonra alternatif bir kablo varsa onla da bakabilirsiniz hocam, muhtemelen anakarttan görüntü almaya çalıştınız
Ekran kartı anakarta takılı mı?Hocam başka port yok
Hocam arkada ekran kartına baktınız mı sadece DP çıkışı var ise hdml uymaz zaten bir kontrol edin sonuca ulaşamazsaniz internetten bağlantılarına bakayım kartınHocam başka port yok
Öyledir diye ümit ettimEkran kartı anakarta takılı mı?
Takılı hocamEkran kartı anakarta takılı mı?
Monitörünuz ne hocam DP kablosu çıkmadı mı o kablolar anakarta takılı şuan görüntü vermezHocam napacağimi şaşırdımEkli dosyayı görüntüle 5758
Evet hocam oradan mis ama galiba ekran kartını takmıyorum kırmızı ışık yanıyor ve fanlar dönmüyorFotoğrafta gösterdiğim kısımda girişlerin üstünde plastik parça mı ne var onları almayı dener misiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 5760
Fanlar dönüp hemen duruyorEvet hocam oradan mis ama galiba ekran kartını takmıyorum kırmızı ışık yanıyor ve fanlar dönmüyor
Hocam şuan kırmızı ışık mı yanıyor doğru yere taktınız mı kablolarıFanlar dönüp hemen duruyor
Yok hocam fan dönmüyorHocam şuan kırmızı ışık mı yanıyor doğru yere taktınız mı kabloları
Yok hocam fan dönmüyor