Yeni sistemim sizce nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhaba,
Yeni sistemim sizce nasıl? Uzun yıllar beni götürür diye düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz? RX 6600 sisteme göre bir tık düşük kalmış olabilir elimde olduğu için kullandım.

Siparişi biraz önce verdim. Total olarak 25.000 TL tuttu.

GxLas0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ne için kullanacağına göre değişir bence oyun için ortalamanın üstünde bir sistem olmuş ki video edit işleriyle falan uğraşıyorsan da sıkıntısız kullanırsın uzun yıllar sıkıntı yaşamazsın bence.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam sisteminizi çok beğendim. Güle güle kullanmanız dileğiyle. Bir probleminiz olursa foruma bekleriz :)

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
3600mhz cl16 olsa gözüme daha hoş gelirdi. Ram çipine göre OC yapmaktan bence çekinmeyin. Bide neden hava soğutucu +700 lira ekleyince çok iyi 360mm sıvı soğutmalar mevcut. Örneğin arctic gibi.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
3600mhz cl16 olsa gözüme daha hoş gelirdi. Ram çipine göre OC yapmaktan bence çekinmeyin. Bide neden hava soğutucu +700 lira ekleyince çok iyi 360mm sıvı soğutmalar mevcut. Örneğin arctic gibi.
Sıvı soğutmalarda ekstra bir performans göremedim hocam. Örneğin elimde "Raijintek LETO PRO RGB 2 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu" var. Ryzen 5 4650G ile uzun süre apu PC olarak kullandım iyi oyunlar oynamama rağmen 65 dereceyi görmedi işlemci. Zalman N5 MF kasanın da etkisi var tabii.
Sıvı soğutma ile pek bir ilgim yok fakat ben işlemci direkt 60 dereceyi filan geçmiyor sanıyordum öyle değilmiş. Hava soğutma ile aynı performansı veriyor.
Yani tercih etmemenin nedeni ekstra bir performans sağlamaması.
Hocam sisteminizi çok beğendim. Güle güle kullanmanız dileğiyle. Bir probleminiz olursa foruma bekleriz :)
Çok teşekkür ederim hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem gayet güzel beraber toparladık zaten, bir önceki konunuzda.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri