Yerel disk c erişim engeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanerkenar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olay dün başıma geldi invidianin en son sürümünü indiriyordum ve bir hata ile karsılaştım. Çözemedim daha sonra yerel disk c ye bir klasör atmaya denedim ve erişim için izin gerekiyor gibi bir hata aldım cözümünü bulamadım. Bu sorunla karşılaşıp cözüm bulabilen varsa yardım edebilir mi

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bilgisayarım simgesinden Yerel Disk (c) sağ tuş özellikler, Güvenlik, Gelişmiş, izinleri değiştir, Düzenle altından tüm izinleri verin. Düzelmesi lazım böyle

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu linkten hazırladığım dosyayı indir ve rardan çıkar içinde " Admin ON ve Admin OFF " adında 2 adet .bat dosyası var " Admin ON " 'u Sağ tıkla ve Yönetici olarak çalıştır. Daha sonra başlata tıkla ve oturumu kapat de daha sonra " Admininstrator " adlı oturumu aç Windows ilk defa açılıyormuş gibi başlayacak şimdi ne istiyorsan herşeyi her yere kopyalayabilirsin kurabilirsin işlemini bitirdikten sonra oturumu tekrar kapat ve kendi oturumunu aç ve bu sefer " Admin OFF " adlı dosyayı yönetici olarak çalıştır. Hepsi bu kadar. Sorun olursa yazarsın.

KS

tanerkenar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler beyler sorunu çözdüm sizin sayeniz de bu sefer de invidia driveri indirirken sorun yaşadım pc de invidia ile ilgili ne var ne yoksa silip yükledim nerdeyse 2 günüm gitti ekran kartı driveri ni güncellestirmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri