Yeşil Ekran Sorunu

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba öncelikle, amd ekran kartı kullanıyorum görüntü tekrarı alırken video yeşil ekran çıkıyor videonun sesi var 
ama ekran full yeşil 1 2 hafta önceye kadar bu sorun yoktu nasıl düzeltebilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü yada GPU bellek sorununuz olabilir. Öncelikle DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurulum yapmanızı isteyeceğim. İşe yaramaz ise ekran kartınızın yazılımından OC varsa OC ayarlarını kaldırıp deneyin. İşe yaramaz ise kartın güç kullanımını 10% civarda 3-4 kademe kademe deneyerek düşürüp deneyin.

psyhedelic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EnesA26' Alıntı:
Merhaba öncelikle, amd ekran kartı kullanıyorum görüntü tekrarı alırken video yeşil ekran çıkıyor videonun sesi var 
ama ekran full yeşil 1 2 hafta önceye kadar bu sorun yoktu nasıl düzeltebilirim.

Merhaba Aynı Sorun Benimde başıma geldi. Türkçe kaynaklardan çözüm bulamadım. Fakat yabancı bir kaynaktan bir çözüm yolu buldum ve çok basit. AMD Radeon software Arayüzüne giriyoruz. Ayarları tıklayıp sistem sekmesinden ilk önce sürücü ve yazılım indir tikini devre dışı yapıyoruz. Daha Sonra fabrika ayarlarından sıfırlama gerçekleştir seçeneğine tıklıyoruz. Ve Driveri sıfırlıyoruz.1-2 dk sürebilir daha sonra ekran kendine geldikten sonra sorunun düzeldiğini görebilirsiniz.Bende bu şekilde çözüldü.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu çözüm önerisine bende denk geldim ama herkeste işe yarayan bir şey olmadığını gördüm. İşe yarama ihtimali var denenebilir.

ihsan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba bende aynı sorunla karşılaştım 1 hafta önce aldığım rx6500 ox mech 2x ekran kartım oyun oynarken bş anda yeşil ekran verip kendini resetliyor uğur bey bu oc ayarını nerden ve nasıl kapatabilirim birde alternatif çözüm söylermisiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri