Yeterli Haklarınız yok

33xx33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Efendim merhabalar son 2 aydır bilgisayarımdan flashlarımın hiç birine bir şey atamıyorum biçimlendiremiyorum tonlarca video izleyip denedim hiç biri işe yaramadı flashda bilgisayara veri alabiliyorum ama bilgisayardan flasha hiç bir veri kopyalayamıyorum bilgili olan bir hocam yol gösterebilirse memnun olurum.
Not : Forumda yeniyim eğer konu yanlış yerdeyse uyarın lütfen.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sorunuza gelirsek bir kaç şey buna neden olabilir. Birincisi antivirüs varsa engel yada takılan aygıta tarama yapıyor olabilir veya izin verilmesi gerekebilir bunu eğer antivirüs varsa sistemde kontrol edin yada virüs yazılımını geçici bir süre devre dışı bırakıp deneyin. Windows defender dahil. Sonraki şey ise sistemin kullanıcısı yani hesabınız yönetici haklarına sahip olmayabilir buda şuna neden olur kısıtlı Windows deneyimi. Bunu anlamak için önce yönetici hesabı açıp deneyin ki onun içinde şunu yapın. Başlattan Komut İstemi yani CMD 'yi Yönetici olarak çalıştır deyin ve siyah ekran açılınca net user administrator /active:yes yazıp ENTER tuşuna basın ve bunu yaptığınızda başlattan kullanıcı değiştir kısmından Administrator hesabına geçiş yapın. Şimdi tekrar deneyin bakalım aynı kısıtlama var mı belleğe. Eğer yoksa diğer kullanıcınız yani diğer hesap kısıtlı hesap oluyor buna göre yeni bir yönetici hesabı açıp eskisini silebilirsiniz. NOT: Açtığınız Administrator hesabını devre dışı bırakın sebebi o hesap tamamen sınırsız bir hesap Windows üzerinde her dosyaya erişim ve silme yetkisi var o hesabın bu sistem için sadece çok çok çok üst düzey ve sisteme ne kurduğunuzu virüs olup olmadığını 100% bilen kullanıcılar için bu yüzden kapatılması gerek onun içinde önce bu Administrator hesabı oturumunu kapatın ve diğer normal hesaba geçin tekrar başlattan Komut İstemi yani CMD 'yi Yönetici olarak çalıştır deyin ve siyah ekran açılınca net user administrator /active:no yazıp ENTER tuşuna basın hepsi bu kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri