Kasayı geri açarsam bişey olurmu fandan dolayıFanımın 230wolt max Ken ben 300 wolt verdim kasaya pat diye ses çıktı duman geldi bende fişi çektim
Fanımın 230wolt max Ken ben 300 wolt verdim kasaya pat diye ses çıktı duman geldi bende fişi çektim
Tek seferlik yanıt veriyorum tekrarı olmayacak başkasının konusu üzerinden.Kasayı geri açarsam bişey olurmu fandan dolayı
Psü ürünü nedirTek seferlik yanıt veriyorum tekrarı olmayacak başkasının konusu üzerinden.
Eğer eğer ses PSU ürününden geldiyse riske atmayın derim ama fandan vs. geldiyse %100 emin olamam ama bir şey olmamıştır. Ancak risk size ait.
Bilgisayarda Yer Alan Donanımları Çalıştırarak Gereken Enerjinin Eşit Oranda Dağıtılması İçin Kullanılan Parça.. Power Supply Halk Dilinde '' Güç Kaynağı ''Psü ürünü nedir
Yine admin şifresi istedi.Denetim Masası / Hesap Türünü Değiştir Deyip Hesap Üzerine Tıklayın
/ Hesap Türünü Değiştir Seçiniz. Yönetici Seçiniz.
Hesap Türünü Değiştir Deyin Sonra İnşallah Olur Bu Kardeşim..
Ben ya sistem geri yükleme yapın ki umarım onda da istemez yada Windows sıfırlama yapın.Yine admin şifresi istedi.
Bu da işe yaramadı maalesef. Windows'u tekrar indiremez miyim? Temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Sıfırlayamıyorum admin parolası istiyor.Direkt oturum hesabı aktif. Yerel hesap dener misiniz birde belki çözer.
"Bu bilgisayarı sıfırla" diyemiyorum tekrardan admin şifresi istiyor.Ben ya sistem geri yükleme yapın ki umarım onda da istemez yada Windows sıfırlama yapın.
Olabilir oda indirebilirsiniz sorun yok ama yazdırma işleminde CMD açamıyorsunuz ve yazılım çalıştırırken de umarım şifre istemez.Bu da işe yaramadı maalesef. Windows'u tekrar indiremez miyim? Temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Sıfırlayamıyorum admin parolası istiyor.
Şifre isterse başka çare kalmıyor mu yani kurtulamayacak mıyım?Olabilir oda indirebilirsiniz sorun yok ama yazdırma işleminde CMD açamıyorsunuz ve yazılım çalıştırırken de umarım şifre istemez.
Ya herşeyde şifre istiyor. RUFUS'u da açamıyorum Windows kurulumunu da. Çözemeyecek miyim yahttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 - Aracı Şimdi İndirin seçeneğini kullanacaksınız ve direkt ISO olarak indirme yapın.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 - Direkt ISO olarak indirme yapın.
Yazdırma için RUFUS yazılımını kullanabilirisiz.
Deneyin bakalım önce RUFUS yazılımını çalışırsa yazılım indirmenizi yaparsınız.
Admin şifresini kıramaz mıyım? Bir yolu var mı?https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 - Aracı Şimdi İndirin seçeneğini kullanacaksınız ve direkt ISO olarak indirme yapın.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 - Direkt ISO olarak indirme yapın.
Yazdırma için RUFUS yazılımını kullanabilirisiz.
Deneyin bakalım önce RUFUS yazılımını çalışırsa yazılım indirmenizi yaparsınız.
Windows format diskini hazırlamak için başka bir bilgisayar bulun ve kullanın sonra bilgisayar açılırken BIOStan format atacağınızdan şifre sormaz.Ya herşeyde şifre istiyor. RUFUS'u da açamıyorum Windows kurulumunu da. Çözemeyecek miyim ya![]()
Aslında Flash belleğimde vardı diye hatırlıyorum hemen bir bakayım.Windows format diskini hazırlamak için başka bir bilgisayar bulun ve kullanın sonra bilgisayar açılırken BIOStan format atacağınızdan şifre sormaz.
O zaman işiniz çok kolay olur.Aslında Flash belleğimde vardı diye hatırlıyorum hemen bir bakayım.
O ilk denediğim şeylerden idi. Ne yaparsam yapayım sürekli Admin şifresi istiyor. Zaten yanlışlıkla oradan hesabımın türünü düşürmüştüm. Guest yapmıştım. O yüzden hiçbirşeye yetkim yok.@Muhammet07
Kardeşim Birde Şunu Dener Mısın? Lütfen..
Çalıştı < netplwiz Yazıp Enter Tıkla Karşına Böyle Bir Görsel Gelecek..
Ekli dosyayı görüntüle 4915
Özellikler Deyip < Grup Üyeliği Deyin Karşınıza Şu Görseldeki Gibi Çıkması Lazım.
Ekli dosyayı görüntüle 4916
Format Atmakdan Başka Çare Bırakmıyor Kardeşim Sana O ZamanO ilk denediğim şeylerden idi. Ne yaparsam yapayım sürekli Admin şifresi istiyor. Zaten yanlışlıkla oradan hesabımın türünü düşürmüştüm. Guest yapmıştım. O yüzden hiçbirşeye yetkim yok.