- Tepki
- 0
Hepinize iyi günler umarım keyifler yerindedir kısa bir sorum olucak youtube içerik üreticisiyim oyun Videoları çekiyorum fakat 1 haftayı geçti video konsepti yok kafamda yardımcı olursanız sevinirim
Raft battle teams2 farlight84 gibiBu güne kadar ne gibi videolar çektin?
Farlight84 güzel oyun sağlam reklam yapsa baya bi oyuncu çeker ama oyunun yükleme ekranında ekran kartı bildiğin patlayacak benim 3080 çıldırıyor o esnada bunu düzeltmeleri lazımRaft battle teams2 farlight84 gibi
Ewet biliyorum ama oyunu saldım izleyiciside az bana içerik lazım tıkandımFarlight84 güzel oyun sağlam reklam yapsa baya bi oyuncu çeker ama oyunun yükleme ekranında ekran kartı bildiğin patlayacak benim 3080 çıldırıyor o esnada bunu düzeltmeleri lazım
God of war tutmaz diye düşünüyorum onun ekmeğini yediler zamanındabence god of war gibi yada similasyon oyunları çekebilirsin
Nasıl yanine kadar para yatırabilirsin?
Yani şuan için bir butcem yok ama rdr felan var hesabımdaSteame yada epic gamese ne kadar para yatırabilirsin bütçen nedir
ona göre oyun önerisi yapacağım
Ben genellikle hayatta kalma hikaye fps aksiyon strateji bu tarz oyunlar oynuyorum yani araba oyunları benlik değilhmm tamam ama benden öneri direksiyon seti alabilirsen asetto corsa gibi oyunlar çek onlar tutuyor
Hmm Mesela Şunun Gibimi VALORANT dünyasına sıfırdan girişValorant oyna ama katılıyorum gibi sürecini anlat aim kas daha doğrusu çok tutuyor o kitlede
Aynen öyleHmm Mesela Şunun Gibimi VALORANT dünyasına sıfırdan giriş
Ama ufak bir sıkıntımız varAynen öyle
Ben valorant oynarken kafayı yiyorum sakin bir adam ke. Canavara dönüşüyorum i yüzden bırakmıştım farklı bir oyun varsa onu yapmayı tercih ederimAynen öyle
Cs'de ben de öyleyim sakinliğini koru çıt çıt indirirsin, o auraya ulaşınca huzurlu oluyor tabi biraz aim de ister.Ama ufak bir sıkıntımız var
Ben valorant oynarken kafayı yiyorum sakin bir adam ke. Canavara dönüşüyorum i yüzden bırakmıştım farklı bir oyun varsa onu yapmayı tercih ederim
Şimdi şöyle knkm bende aim var ama takım bir geliyor tr de mental sıkıyor lar Bi bok yaptık ları yokCs'de ben de öyleyim sakinliğini koru çıt çıt indirirsin, o auraya ulaşınca huzurlu oluyor tabi biraz aim de ister.![]()
Twitch De yayın açıyorum zaten ama minecraft beceremiyorum birturlu alışamadım beni hiç sarmadı o oyunntwitch'de , youtube'de , dlive gibi platformlarda canlı yayın yap , küçük kardeşlerimizin yönelebileceği oyunlarda oyna .Minecraft gibi mesela geliştirici uğraştırıcı oyunlar ilgi çeker . hem oyna hem reklam yap hem video yap.