Youtube Içeriği

Bayram Koçer (eartsrain)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepinize iyi günler umarım keyifler yerindedir kısa bir sorum olucak youtube içerik üreticisiyim oyun Videoları çekiyorum fakat 1 haftayı geçti video konsepti yok kafamda yardımcı olursanız sevinirim

Eymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
bence god of war gibi yada similasyon oyunları çekebilirsin

KS

Bayram Koçer (eartsrain)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Farlight84 güzel oyun sağlam reklam yapsa baya bi oyuncu çeker ama oyunun yükleme ekranında ekran kartı bildiğin patlayacak benim 3080 çıldırıyor o esnada bunu düzeltmeleri lazım
Ewet biliyorum ama oyunu saldım izleyiciside az bana içerik lazım tıkandım

bence god of war gibi yada similasyon oyunları çekebilirsin
God of war tutmaz diye düşünüyorum onun ekmeğini yediler zamanında

Eymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
ne kadar para yatırabilirsin?

Eymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Steame yada epic gamese ne kadar para yatırabilirsin bütçen nedir

ona göre oyun önerisi yapacağım

Eymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
hmm tamam ama benden öneri direksiyon seti alabilirsen asetto corsa gibi oyunlar çek onlar tutuyor

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Valorant oyna ama katılıyorum gibi sürecini anlat aim kas daha doğrusu çok tutuyor o kitlede

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Ama ufak bir sıkıntımız var

Ben valorant oynarken kafayı yiyorum sakin bir adam ke. Canavara dönüşüyorum i yüzden bırakmıştım farklı bir oyun varsa onu yapmayı tercih ederim
Cs'de ben de öyleyim sakinliğini koru çıt çıt indirirsin, o auraya ulaşınca huzurlu oluyor tabi biraz aim de ister. :D

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
twitch'de , youtube'de , dlive gibi platformlarda canlı yayın yap , küçük kardeşlerimizin yönelebileceği oyunlarda oyna .Minecraft gibi mesela geliştirici uğraştırıcı oyunlar ilgi çeker . hem oyna hem reklam yap hem video yap.

KS

Bayram Koçer (eartsrain)

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
twitch'de , youtube'de , dlive gibi platformlarda canlı yayın yap , küçük kardeşlerimizin yönelebileceği oyunlarda oyna .Minecraft gibi mesela geliştirici uğraştırıcı oyunlar ilgi çeker . hem oyna hem reklam yap hem video yap.
Twitch De yayın açıyorum zaten ama minecraft beceremiyorum birturlu alışamadım beni hiç sarmadı o oyunn

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri