Yukarıdaki Kim?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba arkadaşlar, forumumuz için eğlenceli bir etkinlik hazırladım.

Herkes en son post atan arkadaş hakkında yorumunu ve kim olduğunu yazacak, öznel yargılar olabilir. Veya arkadaşınızı etiketleyip onun hakkında konuşabilirsiniz. Keyifli ve eğlenceli bir konu olacağına inanıyorum.

İyi Eğlenceler!

( Tanımadığınız arkadaşı pas geçip devam ettirebilirsiniz. Flood Yasaktır.. )

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Merhaba arkadaşlar, forumumuz için eğlenceli bir etkinlik hazırladım.

Herkes en son post atan arkadaş hakkında yorumunu ve kim olduğunu yazacak, öznel yargılar olabilir. Veya arkadaşınızı etiketleyip onun hakkında konuşabilirsiniz. Keyifli ve eğlenceli bir konu olacağına inanıyorum.

İyi Eğlenceler!

( Tanımadığınız arkadaşı pas geçip devam ettirebilirsiniz. Flood Yasaktır.. )
Forumun her konu hakkında çok veya az bilgili olup forumu konu bakımından zenginleştiren Göktürk abi :))

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Forumun her konu hakkında çok veya az bilgili olup forumu konu bakımından zenginleştiren Göktürk abi :))

PC alabilmek için forumdaki tüm sistem konularını kovalayan, ama bir türlü almayı başaramayan Mert Ali.
İnş. bir gün senin de "H.O mu G.O mu?" konunu görebiliriz.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Yanlış bilmiyorsam bir ara donanım arşivi forumda gönüllü moderatörlük yapmış olması lazım. Bu forumda da oldukça aktif bir abi. Yaşını bilmiyorum ama benden büyüktür herhalde.
Bireysel olarak fazla tanımam ama forumun bilgili ve saygılı bir moderatörü. :)

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Başka kimlerin Türkçemizin dil ve imla kurallarına uyduğunu bilmeyen ancak çok kısa zamanda listeye bir kişinin daha eklenmesini kendine görev bilen birisi. :)
Bu sene ayt ve tyt çalışıp aynı zamanda teknoloji forumlarında insanlara yardım eden , laptop ve telefon dan anlayan iyi birisi :)

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri