Yardım Yükseltme Nedir? Nasıl Yapılmalıdır?

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: Gıgabyte Geforce Rtx 4070 Super Gamıng Oc
Anakart: MSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ
SSD: Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
RAM: Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120MM Se Argb Kule Tipi
Güç Kaynağı: High Power HP1 J750GD F12S 750W 80+ Gold Performance
Arkadaşlar sistemim bu bir şeyleri güncellemek istiyorum. Neyi nasıl güncelleyebilirim. Şu an bulunan RAM'i ikilesem dual channel olur mu ? Bir sıkıntı yaşar mıyım ? Bunun dışında neyi nasıl güncellerim? Teşekkürler.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
493
Bakayım sistemine bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını burayla paylaşırmısın sürüme göre yazalım ?

Extra olarak o anakarta o sistemi kurdunuz hiç sorun yaşamadınız mı birde cw sorunu ile fan sorunu çıkaran ekran kartı ile ;)

Son düzenleme:
KS

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bakayım sistemine bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler kısmının fotoğrafını burayla paylaşırmısın sürüme göre yazalım ?

Extra olarak o anakarta o sistemi kurdunuz hiç sorun yaşamadınız mı birde cw sorunu ile fan sorunu çıkaran ekran kartı ile ;)
Valla açık söylemem gerekirse 3 senedir aktif kullanıyorum sistemi şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Nedir kronik sıkıntıları ? cw sorunu dendiğinde çok bir şey anlamıyorum.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
493
4070 serisi çıkalı daha 2 yıl oldu, kullandığın işlemci çıkalı 3. Yıla yeni giriyor. Bu sistemde sadece anakart 2022 yılında falan çıktı. Diğer arkadaşlar yardımcı olur sana 🤣

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri