- Konu Sahibi
tuura' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Herhangi bir GTX 1050 'ti ile 16 GB RAM senin için daha mantıklı olacaktır bir şekilde 16 GB 'e çıkmanı tavsiye ederim 8 GB RAM artık çoğu oyunda yetersiz kalıyor. FPS artışın olacak GTX 1050 Ti ile ancak RAM sıkıntı çıkartabilir dediğim gibi 8 GB değilde 16 GB yapmaya çalış.
Son bir şey daha sormak istiyorum. bir adet 8 gb ram alsam diğer üç tane 2 gb lik ram i kullanmaya devam edeblirmiyim 14 gb ram olsa nasıl olur.
Açıkça söylemek gerekirse dolardan dolayı sanırsam ram fiyatlarıda bayabi yükselişe geçmiş. ekran kartı ile beraber 2 adet 8 gb lik ram bütçeyi biraz zorlayabilir.
met 61' Alıntı:Ha şimdi anladım. Aslında sen ramlerden birinin etiketindeki model numarasını buraya bi yazabilsen daha iyi olacak. Sanırım soğutuculu ramler.
O PARÇALARI ÇIKARTMAN GEREKMİYOR. Soğutucusuz ram de kullanılır. Zaten söküp ,takarken rame hasar da verebilirsin.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sendeki RAM 'ler resimlerden anladığım 4 adet 2 GB Toplamda 8 GB 1333 Mhz CL9 1.5V RAM 'ler ve Kingston listesinde 2 GB 'lık modüllerde soğutma bloğu yok. Sendeki RAM 'leri Kigston DDR3 Bellek Listesi şu listedeki GB ve Tip olarak hangisi RAM bakıp söyler misin. Benim birebir bulduğum bunlar ama 2 GB soğutuculusunu bulamadım ki Kingston listesindede yok zaten.
Kingston Fury 4GB DDR3 1333Mhz 240-Pin DIMM RAM - 247,81 TL
Kingston Fury 8GB DDR3 1333Mhz 240-Pin DIMM RAM - 401,45 TL
Bu RAM 'ler işini görecek.
Benim bilgisayardaki Ram'lerin görüntüsü aşağıdaki gibidir.
www.resimag.com/f21e631605.jpeg