Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB GDDR6 192 Bit

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Merhaba arkdaşlar zotac rtx 3060 ekran kartını alıcağım ama kutu açılış videolarını izlediğimde kutudan jelatinsiz bir şekilde çıkıyor poşet gibi siyah bi torbanın içinde çıkıyor acaba bu zotacın kendi yaptığı bişeymi jelatinsiz diye illa 2. el diye bişey söz konusu değildir dimi hepsiburadayı arayıp bizzat sordum koruma bantlarının bulunduğunu ve sıfır kapalı olduğunu söylediler
ürün linki :https://www.hepsiburada.com/zotac-g...0600e-10m-p-HBCV000003FPFY?magaza=Hepsiburada
şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar diliyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence bir açılış videosuna baktım ama sanki adam kartı daha önceden açmış gibi duruyordu. Hepsiburada öyle bir bilgi verdiyse jelatinsiz geldi diyelim direk satıcı ile görüşürsünüz. Birde konu ile alakasız ama ben olsam 600TL daha ucuza Inno3D alırdım.

KS

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bence bir açılış videosuna baktım ama sanki adam kartı daha önceden açmış gibi duruyordu. Hepsiburada öyle bir bilgi verdiyse jelatinsiz geldi diyelim direk satıcı ile görüşürsünüz. Birde konu ile alakasız ama ben olsam 600TL daha ucuza Inno3D alırdım.
garajonlinden hiç alışveriş yapmadım oyüzden güvenemiyorum zotac ı hepsiburada kendisi satıyor

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
hepsiburada da 2. el ya da kullanışmış ürün satışı olmaz. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Bu söylediğim satıcısı hepsiburada olan ürünler için geçerli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri