Zowie XL2411K Siyah Olma Problemi

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Zowie xl2411k monitorum var valoranttayken bazen ekran simsiyah oluyor ama monitor kapanmıyor cok az ekran gözüküyor cok azıcık animasyonlar gözüküyor ama tam kapanmıyor 1 2 saniyeligine parlaklık sanki -100 kapkara oluyor ama düzeliyor nasıl çözerim bunu

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
zowie xl2411k monitorum var valoranttayken bazen ekran simsiyah oluyor ama monitor kapanmıyor cok az ekran gözüküyor cok azıcık animasyonalr gözüküyor ama tam kapanmıyor 1 2 saniyeligine parlaklık sanki -100 kapkara oluyor ama düzeliyor nasıl çözerim bunu
Sadece tek oyuna özel mi sorun?

BenQ marka monitörlerde bu sorunlardan yaşayan yabancı kaynaklarda birçok konu gördüm üründe sorun var diyemem direkt ama ihtimal dahilinde. Tabi ekran kartında da sorun olabilir.

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
valorant dısı bir sey oynamadıgım icin bilemiyorum yabamcı kaynaklarda neyden bahsediyorlat ve ekran kartında sorun olup olmadıgını nasıl anlarım
Sadece tek oyuna özel mi sorun?

BenQ marka monitörlerde bu sorunlardan yaşayan yabancı kaynaklarda birçok konu gördüm üründe sorun var diyemem direkt ama ihtimal dahilinde. Tabi ekran kartında da sorun olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
valorant dısı bir sey oynamadıgım icin bilemiyorum yabamcı kaynaklarda neyden bahsediyorlat ve ekran kartında sorun olup olmadıgını nasıl anlarım
Birkaç saniyelik siyah ekrana düşme sorunlarından NVIDIA forumları dahil sizdeki monitör değil ama BenQ marka monitörlerde bahsedilmiş. Birkaç kişinin sorunu ekran kartı arızası çıkmış diğerleri bir çözüme kavuşmamış forumlarda.

Kartın sorunu olup olmadığını kartı yüke sokup kontrol edebilirsiniz. Furmark veya OCCT yazılımıyla yüke sokabilirsiniz kartı.

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birkaç saniyelik siyah ekrana düşme sorunlarından NVIDIA forumları dahil sizdeki monitör değil ama BenQ marka monitörlerde bahsedilmiş. Birkaç kişinin sorunu ekran kartı arızası çıkmış diğerleri bir çözüme kavuşmamış forumlarda.

Kartın sorunu olup olmadığını kartı yüke sokup kontrol edebilirsiniz. Furmark veya OCCT yazılımıyla yüke sokabilirsiniz kartı.
ekran kartım amd ve daha gecen hafta furmark yapmıstım 30 dk en yüksekte olmamıstı ama o zaman kapanmada yoktu kac dakika yapmamı önerirsiniz

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartım amd ve daha gecen hafta furmark yapmıstım 30 dk en yüksekte olmamıstı ama o zaman kapanmada yoktu kac dakika yapmamı önerirsiniz
ve daha önce olmuyordu yeni olmaya basladı kasam da yeni monitorumde toplam 2 haftalık ikiside 2 gündür siyah ekran sorunu veriyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ve daha önce olmuyordu yeni olmaya basladı kasam da yeni monitorumde toplam 2 haftalık ikiside 2 gündür siyah ekran sorunu veriyor
Eğer sürücü sorunu veya oyuna özel bir durum yoksa monitör yada ekran kartı sıkıntılı ki bence donanımsa sorun monitör sıkıntılı olabilir. Önce başka bir oyunda deneyin ki oyuna özel mi anlayalım.

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 dakika furmark yaptım herhangi bir sıkıntı cıkmadı

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yani siyah ekran vermedi sıcaklık 79 a kadar cıktı 78 79 a sabitlendi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Büyük ihtimalle monitörde sıkıntı olabilir. Evinizde güncel bir LCD TV varsa HDMI ile bağlayın kontrol edin onda da sorun olacak mı bakın.

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Büyük ihtimalle monitörde sıkıntı olabilir. Evinizde güncel bir LCD TV varsa HDMI ile bağlayın kontrol edin onda da sorun olacak mı bakın.
dun hic sıkıntı olmadı siyha ekran oyuna güncelleme geldi ondandır simdiden tseskkur ederim bir de bugün deneyeyim

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yine siyah ekran oldu dun 30 dakika full ayarlada furmark yaptım hic bir sıkıntı olmadı monitor kablolarıylada oynuyorum yine bir sıkıntı yok ekran gitmiyor cozemedim sorunu tam

KS

ayberkugras

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tusa basmadım yine gitti monitor mu ekran kartı mı nasıl anlarım cok gerildim su an

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri