Yeni profil mesajları

Dostum merhaba, Razer Blackshark X2 kulaklık aldım. Sen de kullanıyormuşsun sanırım. CS2 ses kasmak için yapılacak ayarlar nedir? Nasıl kullanıyorsun yardımcı olursan çok sevinirim.
Dostum merhaba, Razer Blackshark X2 kulaklık aldım. Sen de kullanıyormuşsun sanırım. CS2 ses kasmak için yapılacak ayarlar nedir? Nasıl kullanıyorsun yardımcı olursan çok sevinirim.
Merhabalar, marvels spiderman 2 kırıldı adlı konumda Torrent linki verdim diye konum kapatılmış üstüne bir kaç gün konu açamama banı yemişim, bunu yapan moderatör arkadaş sizce biraz haksızlık yapmıyor mu? konuda ki linki silip sadece haber başlığıymış gibi düzenleyebilir ve konu açma banı atmayabilirdi, burada art niyet görüyorum hocam, lütfen bu durum hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhabalar, marvels spiderman 2 kırıldı adlı konumda Torrent linki verdim diye konum kapatılmış üstüne bir kaç gün konu açamama banı yemişim, bunu yapan moderatör arkadaş sizce biraz haksızlık yapmıyor mu? konuda ki linki silip sadece haber başlığıymış gibi düzenleyebilir ve konu açma banı atmayabilirdi, burada art niyet görüyorum hocam, lütfen bu durum hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhabalar, spiderman 2 kırıldı adlı konumda linki verdim diye konum kapatılmış üstüne bir kaç gün konu banı yemişim, bunu yapan moderatör arkadaş sizce biraz haksızlık yapmıyor mu? konuda ki linki silip sadece haber başlığıymış gibi düzenleyebilir ve konu açma banı atmayabilirdi,
Arthur Morgan
Arthur Morgan
Konu silindi ancak herhangi bir ceza banlama yok nerede yazıyor banlandığınız?
firatness
firatness
1340 Küsür saniye Ban yazıyordu, iki gün sonra anca konu açabildim..
firatness
firatness
Yani kim mani olduysa bilginiz olsun, ben olsaydım yanlışı düzeltirdim, konuyu silip konu açma engeli atmak yapılabilecek en son şeydir bence :) Herkes moderatör :)
Selam Hocam, Benim Son açtığım Konuya Göz Atabilir misiniz Yardıma İhtiyacım Var Lütfen.
Bi kere oyun oynarken monitör kapandı ve fanlar hızlanmaya başladı (ekran kartı fanı mı kasa fanı mı bilmiyorum) sonra pcyi kapatıp açtığımda düzeldi yaklaşık 1hafta sonra tekrar yaptı kapatıp açtığımda düzelmedi kasadaki resetleme tuşuna basınca açıldı ekran. Dün de normal takılırken kapandı pc, sonra açtım ekran kapalıydı hâlâ resetleme tuşuna bastım açıldı ekran.
benimde bios flashback yeşil ışık sorunum var siz nasıl çözdünüz ?
Selamün Aleyküm Hocam, hayırlı akşamlar. Zat-ı Aliniz afiyettedir umarım. Hocam kullandığınız soğutucu2dan memnun musunuz? Net'te pompa ile alakalı sorunlarından bahsediliyor. Doğrluk payı nedir? Görsel amaçlı ve uzun ömürlü olacak şekilde tavsiye eder misiniz?
Merhaba iyi akşamlar herkese,MSI G2412F monitör satın aldım,ses çıkış aygıtı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz;eğer var ise neden ses gelmiyor kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi?
hocam iyi akşamlar ben bir sistem yopluyorum işlemci 15 14600k ve anakart mis mag z 790 ddr5 . oyun anlamında verim sağlarmı ve buna uygun ekran kartı,m2,soğutucu,ram öneriniz varmı cevaplarsanız sevinirim .teşekkürler
Efsanevi bir Premier Lig kulübünün Mykhailo Mudryk’i transfer etmek için tüm imkanlarını seferber etmesi gerçekten heyecan verici. Lig’e büyük bir heyecan katabilir. Daha fazla detay için 1wins-tr. ⚽✨Hızı, tekniği ve oyun zekasıyla Mudryk, Avrupa’nın yükselen yıldızlarından biri. Bu transfer, Premier
Geri