1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Hiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?
Büyük ihtimalle istediğim meslege sahip olup başarılı olmayı daha sonrasında ise sevdiğim buluşmak istediğim değerli insanları görmek isterdim mesela elraenn taner hocam rraene doğukan adal vs vs

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hakkımı anneme devrederdim hocam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hayallerimin sürekli gerçek olmasını dileyebiliyor muyum ?

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Kesinlikle konuyu baltalamak için yazmıyorum ve umarım kendimi ifade edebilirim. Son 14 senede "tesadüf" denilen olayları tecrübe edip hayat görüşümde mistisizme kum tanesi kadar bile yer kalmadığı için Cem Yılmaz'ın Bir Tat Bir Doku'daki kuruyemişçinin, parasının 2/8 ile fındık almak isteyen müşterisine tepkisi neyse o olurdu benim tepkim. Haliyle ikna olma durumu söz konusu değil.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?
Sınırsız para tabiki

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Gta 6 ve half life 3ü birde satranç 2yi oynardım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri