Hiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?
Büyük ihtimalle istediğim meslege sahip olup başarılı olmayı daha sonrasında ise sevdiğim buluşmak istediğim değerli insanları görmek isterdim mesela elraenn taner hocam rraene doğukan adal vs vsHiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?
Neden? Peki.Hakkımı anneme devrederdim hocam.
Hayır, maalesef sadece 1 günlük.Hayallerimin sürekli gerçek olmasını dileyebiliyor muyum ?
Benden daha çok hakediyor.Neden? Peki.
Güzel düşünce tebrik ederim seni dostum.Benden daha çok hakediyor.
Çok para isterdim. O gün içinde parayı harcardım. Hayalim olan para giderdi ama mal varlığım olurdu.Hayır, maalesef sadece 1 günlük.
Gerçek bir yatırımcı.Çok para isterdim. O gün içinde parayı harcardım. Hayalim olan para giderdi ama mal varlığım olurdu.
Sınırsız para tabikiHiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?
Gta 6 ve half life 3ü birde satranç 2yi oynardımHiç tanımadığın biri yanınaza gelse ve deseke size " 1 Günlük Tüm Hayelerin Gerçek Olacak " Ne düşünürsünüz. İlk seferde adamın deli olduğuna inanırsınız daha sonra size adam ikna eder ve adamın dediğini yaparsınız, İlk işiniz ne olurdu?