Öneri 10.000Tl Kadar Laptop Önerisi?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Son düzenleme:
KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Adamla 11k ya anlaştım işte. Kendisi termal+bakim yaptıracağım yarın dedi, bekliyorum haber.
Ben baktım yaklaşık 500 tutuyor bu işlem. Niye yaptırsın ki, kötü düşünmemek lazım tabi ama. İyi biri herhalde yaaani

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Adamla 11k ya anlaştım işte. Kendisi termal+bakim yaptıracağım yarın dedi, bekliyorum haber.
Ben baktım yaklaşık 500 tutuyor bu işlem. Niye yaptırsın ki, kötü düşünmemek lazım tabi ama. İyi biri herhalde yaaani
yok be ne 500'ü bilgisayarcı 100 tlye yapar kendin yapsan 50 tlye falan tutar macun alsan 250 tlye kaliteli bi şey kullanırsın uzun süre

testlere vs. baktın mı peki

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Testlere buluştuğumuz zaman bakıcam işte. Videolar izledim ama bu alacağım cihaza göre çekilen değerleri gösteren bir video bulamadım.
Ama piksel, furmark falan yaparım kendim

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Olabilir kanka, yani oturup ağlayayım mı yoksa önümdeki seçeneklere mı odaklanmalıyım. Bence önümdeki seçenekler daha mantıklı. Ne kaçırdığımı gösterdiğin içinde sağol.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka haber bekliyorum asustan. Sadece son bir bakış yapayım dedim belki uygun avantajlı olan denk gelir diye...

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
bu marka kore markasıymış özellikleri çok iyi fiyat da iyi ama marka hakkında bilgim yok

Kanka haber bekliyorum asustan. Sadece son bir bakış yapayım dedim belki uygun avantajlı olan denk gelir diye...
yok dostum asus çok daha mantıklı işlemci olarak da daha iyi marka olarak da

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka bu attığın çok iyi ya, burda bilen yok mudur acaba ?

Adam iki ilan açmış cihaza. Biri 14k biri 11k... özellikler de fena, direkt alacan sessizce yoluna bakacağın bir cihaz:ddd allah allah var mı bilen sevgili arkadaşlar

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka sen açsan olur mu ?
çok kişi görürse cihazı satılabilir onu düşündüm

Kanka sen açsan olur mu ?
internetten araştırma yapmak daha mantıklı

bence cihaz sağlamdır çünkü büyük ihtimalle korede üretilmiş o yüzden birçok cihazdan daha sağlamdır diye tahmin ediyorum ama garantisini veremiyorum

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Bende internette kaynak bulamadım Türkçe. Yazdım ama adama. Olmadı buluşur kontrol ederim ? Testlerle belli olmaz mı sağlam oluşu

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

bence cihaz sağlamdır çünkü büyük ihtimalle korede üretilmiş o yüzden birçok cihazdan daha sağlamdır diye tahmin ediyorum ama garantisini veremiyorum
internet araştırdıklarıma göre bunlar yıllardır laptop üretiyorlarmış bossmonster diye de oyuncu serileri varmış lenovo legion gibi düşün

Bende internette kaynak bulamadım Türkçe. Yazdım ama adama. Olmadı buluşur kontrol ederim ? Testlerle belli olmaz mı sağlam oluşu
kore teknoloji sitelerine baktım ben satılıyor çoğu sitede yani korede baya kullanılan bir marka

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
O zaman bu adamla görüşüp acil buluşma istiyorum. İşin enteresan kısmı iki ilan açmış. Anlamadım neden iki ilan açıp iki farklı fark vermiş. Üstelik birde 2k var arada nerdeyse

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
O zaman bu adam görüşüp acil buluşma istiyorum. İşin enteresan kısmı iki ilan açmış. Anlamadım neden iki ilan açıp iki farklı fark vermiş. Üstelik birde 2k var arada nerdeyse
en son açtığı daha ucuz adama acil para lazım anladığım kadarıyla ama dikkatli olmanı öneriyorum cihazı düzgünce incelemelisin. dolandırıcı bile olabilir dikkatli olmakta fayda var

en son açtığı daha ucuz adama acil para lazım anladığım kadarıyla ama dikkatli olmanı öneriyorum cihazı düzgünce incelemelisin. dolandırıcı bile olabilir dikkatli olmakta fayda var
bence cihaz seni kesinlikle üzmez şu konuda sıkıntı çekersin bir şeyi bozulursa yedek parça bulmakta zorlanırsın ona benzer parça takarlar pek de sorun olmaz eğer parça sadece o markaya özel değilse

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka nasıl anlıcam ki ? O zaman bilgiyarcıya mi götürsem cihazı öyle garanti olur

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka nasıl anlıcam ki ? O zaman bilgiyarcıya mi götürsem cihazı öyle garanti olur
furmark testi yap ekran testi klavye testi yap adamdan 1 günlük mühlet iste cihazda herhangi bir sorun çıkmasına karşı

furmark testi yap ekran testi klavye testi yap adamdan 1 günlük mühlet iste cihazda herhangi bir sorun çıkmasına karşı
bu siteye gir klavye testi için ayrıtten başka testler de var

webcam testi olsun hz testi olsun hepsi var

ses testi bile var

bu siteden tüm testlerini yap flash belleğine furmark test exe dosyasını at bilgisayara kur sonra değerleri foruma atarsın normal olup olmadığını tam anlarız tabii bunun için adamdan mühlet iste

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri