- Tepki
- 24
- Konu Sahibi
Aynen baya var. Burdan yaparım. Bir gün mühlet verirse, cihazı nasıl test edeyim bunlar dışında... herhalde açık tutmak falan kafi olur mu
adam zaten cihazın özelliklerine dair ekran görüntülerini atmış sorun çıkmaz diye düşünüyorum başka anlamdaAynen baya var. Burdan yaparım. Bir gün mühlet verirse, cihazı nasıl test edeyim bunlar dışında... herhalde açık tutmak falan kafi olur mu
rica ederimTamam kanka bu testleri yaparım. Teşekkür ederim.
dostum senden ricam ani karar vermemen ürün çalıntı bile olabilir bundan emin olmadan alma adama kutu fatura sor aldığına dair bi şey sor sonra sorun çekme bin tl için tüm parandan bile olabilirsin. Gece aklıma takıldı söylemek istedimrica ederim
kanka sen bilirsin casper tavsiye etmiyorum demiştim birkaç defa. İşlemci bosst hızına bakarak hareket etme önbellek değerleri vs. bir sürü şey var testlere bakmanı öneririmKanka adamdan hala cevap yok. Bu alacağım vardı ya o. Bende fırsattan istifade bakıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-kusursuz-temizlikte-1077097928/detay şunu buldum.
İşlemci hızı turbo 4.50 ghz diyor.
11k'ya bırakacak. Batarya durumu film falan izlerken 2 saat imiş.
casper parçaları çok kaliteli değil diğer markalarla karşılaştırmak doğru olmazKanka adamdan hala cevap yok. Bu alacağım vardı ya o. Bende fırsattan istifade bakıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-kusursuz-temizlikte-1077097928/detay şunu buldum.
İşlemci hızı turbo 4.50 ghz diyor.
11k'ya bırakacak. Batarya durumu film falan izlerken 2 saat imiş.
ama karar senin bi şey diyemeyeceğimkanka sen bilirsin casper tavsiye etmiyorum demiştim birkaç defa. İşlemci bosst hızına bakarak hareket etme önbellek değerleri vs. bir sürü şey var testlere bakmanı öneririm
casper parçaları çok kaliteli değil diğer markalarla karşılaştırmak doğru olmaz
hayırlı ramazanlar dostum ,din işleri biraz karışık birçok şey kuranda farklı geçiyor. Dün attığım hansung vardı ona yazdın mı?Unutmuşum kanka dediğini neyse tamam. Asusdan bekliyorum haber o zaman.
Bu arada beyler hayırlı ramazanlar.
Bugün bir şey fark ettim:
kuran ile gerçekte ki dini emirler aynı değil.
Yani cuma namazı, kadınların özel gününde sözde oruç tutmaması, sonra kuranın hadislere muhtaç edilmesi -allah tek kaynak diyor halbuki- falan. Dini sohbete dönmesin isteyen araştırır.
Kanka asus satmış başkasına ilan yok. Ulan şansa bak. Gerçi herifte haklı. Direkt ilan fiyatını verene vermiştir.
Şimdi nabacaz bakalım
eğer temiz kullanırım diyorsan alabilirsin o bilgisayarıUnutmuşum kanka dediğini neyse tamam. Asusdan bekliyorum haber o zaman.
Bu arada beyler hayırlı ramazanlar.
Bugün bir şey fark ettim:
kuran ile gerçekte ki dini emirler aynı değil.
Yani cuma namazı, kadınların özel gününde sözde oruç tutmaması, sonra kuranın hadislere muhtaç edilmesi -allah tek kaynak diyor halbuki- falan. Dini sohbete dönmesin isteyen araştırır.
Kanka asus satmış başkasına ilan yok. Ulan şansa bak. Gerçi herifte haklı. Direkt ilan fiyatını verene vermiştir.
Şimdi nabacaz bakalım
yok temiz diye kasettiğim hansug idi excalibur değmez benceHansung da yazmadı. Galiba casperdan bahsediyorsun en son attığım.
Temizlikten kastın ne biraderim
Kuranda ne geçiyorsa sorumlu olduğumuz o dur. İsra 36'ydı galiba bilmediğinin peşinden gitme diye. Aynen neyse.
Fiyatı 12'ye çıkardım çok gereksiz pahalı, bir bataryası bozuk hp vardı tekrar ona yazdım en son 10k olur mu diye düşünüyordu.
Casper excalibur detay: "Kıoxıa 480 gb sata ssd var hocam"
öyle deme sürekli yenileniyor yeni ilanlar ortaya çıkıyor bekleyeceksin mecburGeri dönüş yapan yok. Cihaz kalmadı alacak...
bunu da buldum bunda 1650 ti var
Hocam dükkana git 10 bine anlaş al o fiyata değer kesinlikle en kötü 10.5 k yapİlk linke yazdım. Direkt aynı fiyattan veriyor. Dükkanın adresini verdi. Belli ki bu işle uğraşıyor. Sence alınır mı kanka Direkt ? Bu fiyata 11k'ya daha iyisi bulunmaz mı
diğer asus dönmesse al bence çünkü artık seçenek kalmadı çok hızlı satılıyor ilanlarSanmıyorum indirim yapacağını çünkü yazdım ben. En uygunu bu zaten dedi.
furmarkı yap yeterli olacaktır ,adamın dükkanı olduğuna göre anlıyor . O da kendine bozuk mal almamıştır diye düşünüyorum. Atarız ya oyun niye olmasınBugün gidiyorum dükkana, bu attığın site dışında cihaza bakmamı istediğin bir bölümü var mı
Akşam belki oyun atarız :ddd