- Tepki
- 2,986
O zamanda kraken serisi felan vardı aslında300TL daha çıkmadı o yüzden mecburen almak durumunda kaldım.
O zamanda kraken serisi felan vardı aslında300TL daha çıkmadı o yüzden mecburen almak durumunda kaldım.
ne önerirsinizO zamanda kraken serisi felan vardı aslında
ne önerirsiniz
gamepower fujin iyidir ama önermemhocam gamepower fujin iyimidir
haklsın tabıkı ama bence altrenıflerde olabilir mıkrofunu kullanıyorum dıyoBi gamepower almaktan iyidir
bence kronık gamepower largamepower fujin bence mikrofon olarak ta ses kalitesi olarak ta iyi bir kulaklık razer kraken alacağına gamepower al bence
gamepower fujin bence mikrofon olarak ta ses kalitesi olarak ta iyi bir kulaklık razer kraken alacağına gamepower al bence
Mikrofon istiyorsanız o fiyata f/p rampage kulaklıklara bakmalısınız.benim kulaklığın mikrofonu sesi çamur gibi iletiyor fiyat performans kulaklık önerebilirmisiniz
Rampage drop plus ve fury x hariç bakılmazMikrofon istiyorsanız o fiyata f/p rampage kulaklıklara bakmalısınız.
sharkoon u gönül rahatlıyığla alabilirsin. attığım sitedeki yorum bana aittir.bütün yorum yazanlar için teşekkürler razer için para biriktiririm ama Sharkoon B2 de alabilirim teyzemden isteyip
Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum görüşmek üzeresharkoon u gönül rahatlıyığla alabilirsin. attığım sitedeki yorum bana aittir.
alınca tekrar yazarsan sevinirimTamamdır hocam çok teşekkür ediyorum görüşmek üzere
tamamdır hocamalınca tekrar yazarsan sevinirim
Corsair hs60 probütçeyi 1500 e kadar çıkardım
hocam kulaklık yazın terletir mi yani deri miCorsair hs60 pro