- Tepki
- 2,986
Deneme şansım olmuştu, biraz terleme yapabilir.hocam kulaklık yazın terletir mi yani deri mi
Deneme şansım olmuştu, biraz terleme yapabilir.hocam kulaklık yazın terletir mi yani deri mi
hmm peki başka önerebileceğiniz varmıDeneme şansım olmuştu, biraz terleme yapabilir.
Corsair Void elitehmm peki başka önerebileceğiniz varmı
hocam bir de yarın gidip alıcam yani mediamarkt da teknosa da vatanda fln olanlar olursa sevinirim uğraştırdığım içinde kusura bakmayın
Hocam gidip alırsanız tek seçenek razer blackshark v2x kalıyor. Gidip sorarsanız vatana felan piyasa 900-1000 olan kulaklığı 2000den satarlar(arkadaşım yaşadı)başka önerebileceğiniz yokmu
evet hocam bende yaşadım o durumu ama şu anda bütün arkadaşlarım sövüyo mikrofondan dolayı o yüzden alamam gerek bi kelimeyi 10 kere söyleyememHocam gidip alırsanız tek seçenek razer blackshark v2x kalıyor. Gidip sorarsanız vatana felan piyasa 900-1000 olan kulaklığı 2000den satarlar(arkadaşım yaşadı)
razer cepteHocam gidip alırsanız tek seçenek razer blackshark v2x kalıyor. Gidip sorarsanız vatana felan piyasa 900-1000 olan kulaklığı 2000den satarlar(arkadaşım yaşadı)
Hocam bu arada razer mediamarktta en ucuz şu an. Gidip öyle yerlere 1300-1400 verip daha kötüsünü almayın 500de cepte kalsınevet hocam bende yaşadım o durumu ama şu anda bütün arkadaşlarım sövüyo mikrofondan dolayı o yüzden alamam gerek bi kelimeyi 10 kere söyleyemem
razer cepte
razer blackshark yada kraken almayı düşünüyorum şu anlık araştırıyorumHocam bu arada razer mediamarktta en ucuz şu an. Gidip öyle yerlere 1300-1400 verip daha kötüsünü almayın 500de cepte kalsın
Hocam stok durumundan dolayı steelseries artist 1 mi ne var düşündüğüm hızlı yazarsanız sevinirimHocam bu arada razer mediamarktta en ucuz şu an. Gidip öyle yerlere 1300-1400 verip daha kötüsünü almayın 500de cepte kalsın
1 saat sonra gidip alıcam varsa öneriniz yazabilirsiniz
Almayın hocam arctis 1. Blacksharkla kıyaslanamazHocam stok durumundan dolayı steelseries artist 1 mi ne var düşündüğüm hızlı yazarsanız sevinirim
Ve kusura bakmayın çok uğraştırdım sanırım
1000tl bütçe ile alınabilecek en iyi kulaklık Razer Blackshark V2 X mı diyosun yaniAlmayın hocam arctis 1. Blacksharkla kıyaslanamaz
Evet aynen öyle diyorum1000tl bütçe ile alınabilecek en iyi kulaklık Razer Blackshark V2 X mı diyosun yani
Aldığım kulaklığı iade ettim iade onaylanırsa onu alcam ozaman. Sence indirim felan çıkar mı n11, sinerji, hepsiburada, trendyoldaEvet aynen öyle diyorum![]()
Sanmam.Aldığım kulaklığı iade ettim iade onaylanırsa onu alcam ozaman. Sence indirim felan çıkar mı n11, sinerji, hepsiburada, trendyolda
Hocam 890 TL indirimdeyimis kraken keşke yazdığınızı görseydim 890tl ye kraken aldımAlmayın hocam arctis 1. Blacksharkla kıyaslanamaz