1000 TL Bütçeye Tablet Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
hocam kaçınıcı sınıfsınız ben 12. sınıfım stajdayım yazın da çalışmak istediğimi söyledim şuan çalışıyorum eğer böyle bir imkanınız varsa çalışın saatine bakmayın önemli olan para kazanmak ve işyerinizin ne kadar vediği
Eğer dershaneye fln gidiyorsa o sıkıntı ama .d

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Eğer dershaneye fln gidiyorsa o sıkıntı ama .d
eğer akıllı ise zaten çalışmayı kafasına bile geçirmesin ben bilgisayardan anlıyorum oyüzden işimi iyi yapmaya çalışıyorum bundan öncede na*gil* kafede çalışıyordum ortalamam genelde 70 zaten kafaya takdir ve teşekkür e getirmiyordum bile ilk dönem 84 aldım ama kimeye yalvarmadım taktir için çünkü artık gerek yok .

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
eğer akıllı ise zaten çalışmayı kafasına bile geçirmesin ben bilgisayardan anlıyorum oyüzden işimi iyi yapmaya çalışıyorum bundan öncede na*gil* kafede çalışıyordum ortalamam genelde 70 zaten kafaya takdir ve teşekkür e getirmiyordum bile ilk dönem 84 aldım ama kimeye yalvarmadım taktir için çünkü artık gerek yok .
Sende haklısın reis

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
kardeş sen çalışıyonda bilgisiyardan anlıyon ama önemli müslüman mısın önemli olan o gerisi boş
Hocam adam sizden tablet önerisi istiyor sen dinden bahsediyorsun isterseniz kendiniz konu açıp fikirlerinizi paylaşabilirsiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sadece 1k lık tablet istemişti olayın geldiği yere bak KDJRJDJAJQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri