11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Güzel günlerde kullanın hocam. Moralim kalmadı maalesef çok tepki veremiyorum insanların linçlerinden
Hocam siz en doğru olanı yapıyorsunuz kalbinizi hiç bir zaman bozmayın unutmayalım ki bizi her zaman görüp gözeten alemlerin rabbi var siz güzel gönlünüzü ferah tutun Allahım sizden ve ekibinizden razı olsun işleriniz kolaylaştırsın

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Burada olmayan şey üzerinden " onu bildirmesi gerekirdi bunu bildirmesi gerekirdi yok şunu söylemeliydi bunu yazmalıydı" diyorsun ama biz guardlık yapma oluyoruz. Gelip burada sadece gereksiz mesaj atıyorsunuz daha kaç kere yazacağım bilmiyorum ama her satışta , kampanyada ve hazır sistemde olan sorunları bu kadar abartmanız gereksiz.
Stok bildirimi konusunda Vatan' ı değil de Taner Hoca' yı muhattap alan bir cevabım varsa alıntı yaparak yanıtlamanı bekliyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bence asıl sorun satıcıların sistemleri denilenden erken açması
Bence de o zaten ama o olmasa bile anlaşılamayan şey şu bir sürü insan bekliyor sadece 100 stok herkes sepete ekle dese zaten 1dk bile sürmemesi gerekiyor neyi anlayamıyorlar neden uzatıyorlar ben de bunu anlamıyorum.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İyide indirim olana kadar kimse Vatanda satılacağını bilmiyordu ki işte. Bu reklama girmiyor. Adam bize haftalar önce şu şu şu parçalar içeren şu fiyata sistemi vatan üzerinden çıkarıyorum demedi yani oranın reklamını yapmadı.
Dostum şaka mı yapıyorsun :)
Mevzu zaten videonun bir kampanya ve indirim olması. Kampanya olunca herkesin haberi oluyor zaten :)

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Güzel kardeşim, KAMPANYALI STOK VARDIR - NORMAL STOK vardır. Burda konu kampanyalı fiyattan satışa sunulacak adetin belirtilmesi.
Depoda 1000 adet ürün vardır bu bir stoktur, 100 adeti kampanyalı fiyattan satılacak ise bunun stoğu ayrı belirtilir.
Dostum işte anlatamadığım nokta şu. Kimse bu sistemin vatanda olacağını ve fiyatını bilmezken nasıl kampanya kısmına giriyor bu ?

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Ya bende sana diyorum ki güzel insan. Sadece burada ve ilk yapılıyormuş gibi tüm konuyu bununla uzatıp durdunuz milyonlarca bunu yapan yer ve çok kaliteli yıllardır hizmette olan markalar var laf yapacaksanız gidin onlardan başlayın.
Biz burda şu an yaşanan mağduriyetten bağımsız stok, kampanya yönetmeliği ile ilgili soru soran arkadaşa bilgi verirken kampyanya-stok konuları içeren mesajların içinde yaşanan mağduriyetle ilgili bir içerik yokken neyi uzatıyormuşuz?
Stok konusunda uyaran arkadaşın ve ya benim diğer konularda vs. bu tarz başvurularda bulunmadığımıza dair bir fikre nerden kapıldın T-Guard?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
@OceanLaB hocam bir önceki sistemi ne kadar eleştirmişsem bu sistem için de o kadar olumlu konuşacağım.
1. Sistemin bileşenlerine göre FİYATI MUHTEŞEM.
2. Bu kur ile bu fiyat bandı daha önce görülmemiş , bunun üstüne bir de dehşet uyguna yükseltme seçenekleri !
B660 800 TL
12600 600 TL farkla alınabiliyordu.
3. Sistem bileşen olarak da kötü değildi . Hatta PSU direk iyiydi . İşlemci gayet iyiydi. Ekran kartı da kötü model değildi , ısı problemli vb yok gayet iyiydi.
SSD anakart değiştirilebilirdi. Opsiyonlar mevcuttu o yüzden söz söylemeye kuzum yok .
Belki tek eksi GÖRSEL OLARAK. Kasa Argb durumu ve ram RGB durumu olabilirdi.

Yaptığın tüm işlere saygı duyuyorum . İyi yaptığın işe muhteşem de diyorum . Bu günki sistem muhteşemdi . Eline emeğine sağlık . Kafana taktığın şeyler için de bir yorum yapacağım müsait olunca hatta öneride de bulunacağım ,

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Dostum işte anlatamadığım nokta şu. Kimse bu sistemin vatanda olacağını ve fiyatını bilmezken nasıl kampanya kısmına giriyor bu ?
Sonuçta kampanyanın ne olacağı nasıl olacağı ve nerede olacağı bellidir. Kampanya yapıyoruz ama neye yaptığımızı söylemiyoruz tarzı bir şey ben hiç görmedim.

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hayır. Linke girdiniz ve "sepete ekle" dediniz. Ürünün stoğu düşer ve sepetinizde (Vatan bilgisayar'da bu şekilde) x saat boyunca kalır. Almazsanız otomatik geri stok düşer. Yani linke giren insanların hepsi aynı anda ürünü satın almadı. Sadece sepetine ekledi ve ister 5 dakika sonra, ister 20 dakika sonra satın aldı.
Merhabalar
Şöyle bi' sorun oldu sepete ekledik ama satın alamadık maalesef. Sistem o raddeye getirmedi mesela benim hala sepette gösteriyor bi ümit alınır diye hala deniyorum. Bu arada elinize sağlık sağlam sistemdi.
İyi çalışmalar

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ya abi alamayanlara geçmiş olsun da zamanında DA da aynı şekilde bir sistemden linçlenmişti yok reklam yaptınız yok satmadınız böyle sistem hemen bitmesinin ihtimali yok diye böyle sistemler 10 saniyede bitiyor zaten ben alamasaydım aynı şekilde eleştiricektim daha satın alım aşamasında stok yok dediğin de düşündüm bunu yani bu kadar bekleyip alamamak koyardı biraz bence forumun biraz daha el üstünde tutulması lazım benim düşüncem burada bekleyenler gerçekten ihtiyacı olanlardır fırsatçı varsa da youtubdan bildirim bekleyenlerden azdır hiç değilse o yüzden sistemin linkinin 30dk sonra çıkması saçma bana göre

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Bu sistem bugün sabah oturulup, şu şu fiyat olsun bunu bu fiyat yapalım diye oluşturulmuyor.
Önceki mesajlardaki arkadaş eğer Vatan resmi bildirimleri ile ilgili sorunlar varsa Taner Hoca' nın açıklama olarak attığı yorumun kanıt niteliğinde sonuçlar doğurabileceğini söylemiş.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Vatanda sepetimde bilgisayar duruyor onu sabah musteri hizmteri ile alabilir miyim

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar
Şöyle bi' sorun oldu sepete ekledik ama satın alamadık maalesef. Sistem o raddeye getirmedi mesela benim hala sepette gösteriyor bi ümit alınır diye hala deniyorum. Bu arada elinize sağlık sağlam sistemdi.
İyi çalışmalar
Umarım alınır ama adresten atan çok kişi var ne derece ilerler sistem bilemedim

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yahu video çıkıyor, mükemmel fiyat diyor bu da kampanya oluyor. Senin yukarıda akakçeden attıklarında kampanya duyurusu, indirim duyurusu olmadığı için tarih ve stok belirtmek zorunda değil

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Yorumları okudum ve kayıtsız kalamadım sistemi 20:24de aldım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    90.4 KB · Görüntüleme: 50

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Biz burda şu an yaşanan mağduriyetten bağımsız stok, kampanya yönetmeliği ile ilgili soru soran arkadaşa bilgi verirken kampyanya-stok konuları içeren mesajların içinde yaşanan mağduriyetle ilgili bir içerik yokken neyi uzatıyormuşuz?
Stok konusunda uyaran arkadaşın ve ya benim diğer konularda vs. bu tarz başvurularda bulunmadığımıza dair bir fikre nerden kapıldın T-Guard?
Ben burada kendi isteğimle forumda yazıyorum ve duruyorum söylediğin sözler düzgün değil ama sizin gibi insanlar olacaksa olmasın. Ne foruma gel ne takip et ne videosunu izle. Kötü , moral bozacak çıkıntılara kimsenin ihtiyacı yok. Kampanya-stok diyorsun sürekli ama işin ucu başladığı yer belli onun üzerinden bu sistemin genel durumunu kötüleyip duruyorsun. Forumda argo yasak yoksa senin için onu bile kullanacaktım.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Vatanda sepetimde bilgisayar duruyor müşteri hizmetleri ile konuşup o sistemi alabilir miyim adminlerden birilero yardımcı olabilir mi

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Yahu video çıkıyor, mükemmel fiyat diyor bu da kampanya oluyor. Senin yukarıda akakçeden attıklarında kampanya duyurusu, indirim duyurusu olmadığı için tarih ve stok belirtmek zorunda değil
Dostum benim bu zamana kadar çıkan sistemlerde daha düne kadar video yüklendiğinde bu sistemleri alabiliyorduk. Doğru mu ? Video ne zaman gelirse link o zaman geliyordu. Senin dediğine göre böyle olmasında bir sıkıntı yok doğru mu ? E bu satıcılar bu durumu bilmiyorlar mı da video yüklendikten daha sonra indirim linkini atıyorlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri