11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Ben burada kendi isteğimle forumda yazıyorum ve duruyorum söylediğin sözler düzgün değil ama sizin gibi insanlar olacaksa olmasın. Ne foruma gel ne takip et ne videosunu izle. Kötü , moral bozacak çıkıntılara kimsenin ihtiyacı yok. Kampanya-stok diyorsun sürekli ama işin ucu başladığı yer belli onun üzerinden bu sistemin genel durumunu kötüleyip duruyorsun. Forumda argo yasak yoksa senin için onu bile kullanacaktım.
Düzgün olmayan kelimemi alıntılayabilir misin lütfen? Guard mı yoksa T-Guard mı? Hangisi hakaret içerikli acaba?
Benim için argo kullanacağını söylemişsin, özel mesaj kanalından ulaşabilirsin.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben burada kendi isteğimle forumda yazıyorum ve duruyorum söylediğin sözler düzgün değil ama sizin gibi insanlar olacaksa olmasın. Ne foruma gel ne takip et ne videosunu izle. Kötü , moral bozacak çıkıntılara kimsenin ihtiyacı yok. Kampanya-stok diyorsun sürekli ama işin ucu başladığı yer belli onun üzerinden bu sistemin genel durumunu kötüleyip duruyorsun. Forumda argo yasak yoksa senin için onu bile kullanacaktım.
Sırf moral bozulmasın diye kanunu da mı umursamayalım :)

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Vatanda sepetimde bilgisayar duruyor müşteri hizmetleri ile konuşup o sistemi alabilir miyim adminlerden birilero yardımcı olabilir mi
Evet bununla yöneticiler ilgilenebilir mi? Link çıktığı an özelleştirip sepete ekledim sadece alışveriş tamamlaya getirmedi maalesef. Sepete eklendiğine göre stokta iken aldık bunu ama sistem alışverişi tamamlatmadı.

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
ya alamayan arkadaşlar cidden argo hakediyosunuz ne boş yaptınız be adam uğraşmış yapmış yok 2 dk erken çıktı alamadık. isteyen arkadaş video atıldığından itibaren f5 abanır farzedinki böyle bi sistem hiç çıkmadı. derdiniz ne boş yere adamın kalbini kırıyosunuz

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Dostum benim bu zamana kadar çıkan sistemlerde daha düne kadar video yüklendiğinde bu sistemleri alabiliyorduk. Doğru mu ? Video ne zaman gelirse link o zaman geliyordu. Senin dediğine göre böyle olmasında bir sıkıntı yok doğru mu ? E bu satıcılar bu durumu bilmiyorlar mı da video yüklendikten daha sonra indirim linkini atıyorlar ?
Linki sonra atması önce atması ortasında atması kanunun umrunda değil. Sana da attığım gibi indirimli bir üründe - yani kampanyada- belli durumlar özellikle belirtilmeli. Alamayan şikayet eden olabilir diye uyarıyorum sadece. Şikayet olursa da büyük ihtimalle cezası olacaktır.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Evet bununla yöneticiler ilgilenebilir mi? Link çıktığı an özelleştirip sepete ekledim sadece alışveriş tamamlaya getirmedi maalesef. Sepete eklendiğine göre stokta iken aldık bunu ama sistem alışverişi tamamlatmadı.
Benimde o şekilde kanalın sahibinin söylediğine göre stok sepete girince düşüyor Muş ben sepete ekledim ve stokli ürünü aldım ama ödeme yerine işte psu stoğu bitti yok -2 yok -3 stok çıktı karşıma bu benim suçum değil

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Benimde o şekilde kanalın sahibinin söylediğine göre stok sepete girince düşüyor Muş ben sepete ekledim ve stokli ürünü aldım ama ödeme yerine işte psu stoğu bitti yok -2 yok -3 stok çıktı karşıma bu benim suçum değil
Screenshot_2022-08-25-20-12-56-822_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-08-25-20-12-56-822_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-08-25-20-16-22-055_com.android.chrome.jpgScreenshot_2022-08-25-20-21-28-805_com.android.chrome.jpg

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
-17ydi stok bende sürekli f5 yaptım bir zaman sonra onayladı

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
@OceanLaB abi vallahi senin yerinde olsam bidaha sistem çıkarmam cidden aşırı kalp kırıcı sözler kullanan insanlar var

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Linki sonra atması önce atması ortasında atması kanunun umrunda değil. Sana da attığım gibi indirimli bir üründe - yani kampanyada- belli durumlar özellikle belirtilmeli. Alamayan şikayet eden olabilir diye uyarıyorum sadece. Şikayet olursa da büyük ihtimalle cezası olacaktır.
Yani ben hiç bir şey olmayacağını düşünüyorum. İsteyen edebilir ama adamların bir bildiği var ki bu şekilde çıkardılar. Kampanyalı sistemlerinde satıldığına dair önlerine koyar faturaları bitti gitti.

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Yani ben hiç bir şey olmayacağını düşünüyorum. İsteyen edebilir ama adamların bir bildiği var ki bu şekilde çıkardılar. Kampanyalı sistemlerinde satıldığına dair önlerine koyar faturaları bitti gitti.
herşeyi geçtim şikayet edecek kadar karaktersiz biri var mıdır ki ?

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
-17ydi stok bende sürekli f5 yaptım bir zaman sonra onayladı
Aynı eksiler bende de göründü ama maalesef bi türlü onay olmadı. Sepete eklendiğinde stok düşüyor ve belli bi süre duruyor dendi isteyen şu zaman da isteyen şu zamanda alıyor ama alınmıyor sepette hala deniyorum kankam

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ben şunu anlamadım böyle bir durum yaşanırsa senin buraya yazman nasıl bir katkı sağlıcak taner hocaya onu söyler misin

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Taner Hoca konunun muhattabı değil zaten bu konuda Vatan Bilgisayar' a yaptırım uygulanır. Sadece Taner Hoca' nın açıklama olarak attığı yorum, inceleme sırasında kanıt niteliği taşıyabilir onu belirtmiş arkadaş.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Ya etsin ben hakkını arayan adamları çok severim burada o yüzden o kadar şey yazıyorum. Bu adamlar yıllardan beri bu işi yapan adamlar emin ol kanunları senin benim bilmediğimden çok çok daha iyisini biliyorlardır. Hata yapan yok mu tabiki var. Ama ben bu durumda kendi şahsi fikrim bir hata görmüyorum.

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
alamayan sizlerin sabahtan beri kullandığı hitaplar çok güzel tebrik ediyorum. yine de özür dilerim arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri