11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Bak bu videoda vatanın sistemi burada da stok belli değil.
Yani vatan bunu bu sistemde yapmadı. Sence bu adamların kanundan haberi yok mu ? İstersen bir uyar bence siz böyle sistem satıyorsunuz ama böyle bir cezası var de.
hepsi avukat kesilmiş başımıza boşverin be

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ya kardeşim ben adamı eleştiriyorum ki 400 stok da olsa o 2dk daha dayanırdi benim eleştirdiğim yer vatan adamlar linki neden önceden koyuyor o stok zaten önceden bitti 20.10 da da kalsa kalsa 30 40 stok kalmistir oda 10sn de bitti benim asıl sorum sepetteki ürün alınabiliyor mu
Stok bittiyse internet üzerinde sepete görünmesinin amacı yok zaten. Sistemi 10 geçe alan bir çok kişi varken herkes de erken açılmadan şikayet ediyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam bide ben satın aldım fakat ram 1x8 gb olarak gözüküyor fiyat olarak 2 x 8 gb ram alınmış hata mı var yoksa öyle mi gelicek öyle gelirse de sorun olmaz @OceanLaB bide 550 w alabilmişim yeterli olur mu ?
Hocam ne yazıyorsa o gönderilir muhtemelen, aksi bir durum olursa da hakkınızı arayın sonuçta orda yazan ürünü satın aldınız.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Stok bittiyse internet üzerinde sepete görünmesinin amacı yok zaten. Sistemi 10 geçe alan bir çok kişi varken herkes de erken açılmadan şikayet ediyor.
Çünkü bize saat 20.10 da link açılacağı söylendi ve bı baktık ki adamlar videodan ismini aratip almış bile biz enayi gibi beklemişiz

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Taner hocamdan ricam vatan ile konuşsun bı stok daha ayarlasinlar 1k daha fazla olsun ona da razıyız ama stok fazla olsun be

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çünkü bize saat 20.10 da link açılacağı söylendi ve bı baktık ki adamlar videodan ismini aratip almış bile biz enayi gibi beklemişiz
Bunu Taner hoca belirtti çünkü öyle anlaşmışlar ve resmi kurumlar koskoca iş yapıyor eğer Vatan da böyle bir sorun olduysa zaten durum çok kötü ama onlarda bunu kabul etme gibi bir durumları olmaz. Şuan ortada büyük bir sorun varsa bile hiçbir şekilde çözülemez millet parayı verdi sistemi aldı bizler için fazladan stok mu yapacaklar. Vatan için bu paramızı aldık sonuçta satılan satıldı gibi bir şey.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Bak bu videoda vatanın sistemi burada da stok belli değil.
Yani vatan bunu bu sistemde yapmadı. Sence bu adamların kanundan haberi yok mu ? İstersen bir uyar bence siz böyle sistem satıyorsunuz ama böyle bir cezası var de.
Bunu da şikayet eden olursa ceza gelme ihtimali var. Belki etmişlerdir bile

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Neyse alamayan üzülmesin donanım arşivi de bir sistem yapıyor yüksek ihtimal oda 3060 li ama AMD işlemci var ve en azından en kötü 300 stoktan çıkıyor 100+ değil!

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Durum böyleyse Vatan büyük acemilik yapmıştır. Ayrıca video sahibi şu saatte stok açılacak diyorsa o saatte açılmalı. Bir diğer husus ise stok. 40 binlik kanala 100 stok hadi neyse ama 400 binlik kanala gelip 100 stok koyarsan böyle izdiham yaşanır, saçmalıktır. Ben bu sistemi değil daha üst segment parçalarla sistem topluyorum. Yani beni sepete ekleyip alamayanlarla karıştırmasın diğer arkadaşlar.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Bunu Taner hoca belirtti çünkü öyle anlaşmışlar ve resmi kurumlar koskoca iş yapıyor eğer Vatan da böyle bir sorun olduysa zaten durum çok kötü ama onlarda bunu kabul etme gibi bir durumları olmaz. Şuan ortada büyük bir sorun varsa bile hiçbir şekilde çözülemez millet parayı verdi sistemi aldı bizler için fazladan stok mu yapacaklar. Vatan için bu paramızı aldık sonuçta satılan satıldı gibi bir şey.
Sorumsuzluk hat safada altın bozduranlar mi dersin döviz bozduran mi dersin akrabasından borç alan mi dersin herkes rezil oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri