11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
3-5 sene sonra kanun devam ederse ve bu sistemler aynı şekil satılmaya devam ederse seninle tekrar karşılaşmak isterim dostum :)
Mantıklı ve olgun yorumlar atıyorsun dostum, hakkını aramak konusunda bilgilenmeye çalışman da gerçekten güzel.
3-5 sene bekleyeceksen cidden dilekçe verir, sisteme yakından şahit olabilirsin.
Sonunda maddi mükafat bile elde edebilirsin. :D

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Durum böyleyse Vatan büyük acemilik yapmıştır. Ayrıca video sahibi şu saatte stok açılacak diyorsa o saatte açılmalı. Bir diğer husus ise stok. 40 binlik kanala 100 stok hadi neyse ama 400 binlik kanala gelip 100 stok koyarsan böyle izdiham yaşanır, saçmalıktır. Ben bu sistemi değil daha üst segment parçalarla sistem topluyorum. Yani beni sepete ekleyip alamayanlarla karıştırmasın diğer arkadaşlar.
öncelikle burda diğer kanallara laf atmıyorum
50k izlenen 100 stok yapsa sorun olur!
150k izlenen 300 stok yapsa sorun olmaz ama değil mi?
neticede 300 stok daha fazla

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Dava lik bir mevzu yok sorumsuzluk yüzünden herkes sinirli+ 400bin abonesi olan ve dehşet sistem satan bir kanala 100+! Stok verilmesi saçma yüksek ihtimal stoğu kendileri de bilmiyor
E o zaman davalık durum yoksa neden gelip X maddeleri burada yazıyorsunuz? Yok şu kural var yok bu zımbırtı cart curt. Yukarıda yazanlarda durumun stoktan kaynaklı değil erken satın alıma açılmasından şikayetçi. Firma isterse aralarından 1 kişiye sistem çıkarır. Bu tamamen firmaya kalmış bir durum ama aynı durumu stok konusunda ben belirttim zaten. Stok sayısının saçmalığı olabilir ayrı konu ama burada gidipte Taner hocayı yerden yere vurmanın bir mantığı yok ki. Adam F/P nin babasını toplamış mı? Evet. Firmada özelliklerden oluşan bir belge göndermiştir kanalın sunucusu olan Taner hocada anlatmış sistemi. Burada adamın bir suçu yok. Yani gelip 100 stok var neden bu kadar az stok var diye gelip soracağınız kişi Taner hoca değildir. Varsa sistemle alakalı bir sıkıntınız atarsınız Vatan bilgisayara mail geri dönüş beklersiniz.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Mantıklı ve olgun yorumlar atıyorsun dostum, hakkını aramak konusunda bilgilenmeye çalışman da gerçekten güzel.
3-5 sene bekleyeceksen cidden dilekçe verir, sisteme yakından şahit olabilirsin.
Sonunda maddi mükafat bile elde edebilirsin. :D
Şahsi fikrim 35-40 senedir bu sektörde olan bir firmaya bu tip konuda şikayet ile hiç bir şey yapamazsın. Böyle bir firma kanun nedir nasıl işler bizden çok daha iyi biliyordur.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ya diyorum ki stok sayısı tamamen saçmalık di+ çok çok çok yüksek ihtimal 20.10da verilen linkde 50 60 stok vardı çünkü adamlar aratip aldı

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Hocam diğer firmalarda 100 stok çok nadir çıkıyor genelde. Millette bu stoğun az olmasından şikayetçi. İstediğin kadar izlen veya izlenme 100 stok çok az.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
16 gb olarak gelecek size psu da 650w orada bir hata olabilir
Hocam herkeste öyle, ram 1x8 gösteriyor ama fiyatı 2x ram fiyatı olduğu için 16gb geleceğini anlıyoruz. Kasa 100R değil 100M modeli PSU 650W değil 550W modeli. Kasa ve PSU düşük gösteriyor onun dışında benim siparişim olması gerektiği gibi. Özelleştirme için bir şansımız olabilir mi :)

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Donanım arşivi bir sisteminde 800stok kıllanmış idi ve insanlar rahatça 1 hafta aldı

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
E o zaman davalık durum yoksa neden gelip X maddeleri burada yazıyorsunuz? Yok şu kural var yok bu zımbırtı cart curt. Yukarıda yazanlarda durumun stoktan kaynaklı değil erken satın alıma açılmasından şikayetçi. Firma isterse aralarından 1 kişiye sistem çıkarır. Bu tamamen firmaya kalmış bir durum ama aynı durumu stok konusunda ben belirttim zaten. Stok sayısının saçmalığı olabilir ayrı konu ama burada gidipte Taner hocayı yerden yere vurmanın bir mantığı yok ki. Adam F/P nin babasını toplamış mı? Evet. Firmada özelliklerden oluşan bir belge göndermiştir kanalın sunucusu olan Taner hocada anlatmış sistemi. Burada adamın bir suçu yok. Yani gelip 100 stok var neden bu kadar az stok var diye gelip soracağınız kişi Taner hoca değildir. Varsa sistemle alakalı bir sıkıntınız atarsınız Vatan bilgisayara mail geri dönüş beklersiniz.
Stok sayısı ve sistem ile ilgili Taner Hoca' ya yapılan bütün eleştiriler saçma zaten, aklı başında olan insanlar sadece satışa erken açılmasından ve video editinde olan ürün kodu ile dönen katakulliden şikayetçi.

Akrabalarına sattı!!! Arkadaşlarına verdi!!! 'ler cidden komik.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hocam diğer firmalarda 100 stok çok nadir çıkıyor genelde. Millette bu stoğun az olmasından şikayetçi. İstediğin kadar izlen veya izlenme 100 stok çok az.
Hayır haqqus diye bir kanal var adamın izlenmesi maks 20k falan oda sistem yaptı akşam sistem çıktı sabahına stok bitti tanınmadığı halde birde 200+ stok varmış

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tekrardan söylüyorum alamayan arkadaşlar üzülmesin donanım arşivi bir sistem yapıyor yüksek ihtimal 3060 ve ryzen 5600 var vatan gibi bir siteden böyle ucuz sistem çıkıyor ise donanım arşivi de belki 10.999tlye AMD li sistem yapar
Gamepower PSU kullanılınca senin üzülme ihtiyacı. Şaka bir yana smokinli sistemleri kimse yapmadı bu piyasada. DA yı biraz takip ederseniz 300-400 hatta 500 stok dediğinde bile 1dk da bitiyor. Kötülemeye gelince herkesin kötü yanı var yani.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Stok sayısı ve sistem ile ilgili Taner Hoca' ya yapılan bütün eleştiriler saçma zaten, aklı başında olan insanlar sadece satışa erken açılmasından ve video editinde olan ürün kodu ile dönen katakulliden şikayetçi.

Sistem tam anlamıyla rezalet di muhteşem fiyat fena olmayan bir site ve berbat yönetim

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Gamepower PSU kullanılınca senin üzülme ihtiyacı. Şaka bir yana smokinli sistemleri kimse yapmadı bu piyasada. DA yı biraz takip ederseniz 300-400 hatta 500 stok dediğinde bile 1dk da bitiyor. Kötülemeye gelince herkesin kötü yanı var yani.
Benim bildiğim 3 4 gün stok dayandı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hayır haqqus diye bir kanal var adamın izlenmesi maks 20k falan oda sistem yaptı akşam sistem çıktı sabahına stok bitti tanınmadığı halde birde 200+ stok varmış
Genel sistem kalitesine bakarsak Haqqus sistemler kötü kasa kötü güç kaynağı hatta bir sisteminde 10100F işlemciye 3050 ve RX6600 yaptı F/P dedi.

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63

Aynen öyle. Videoda yer alan ürün kodu gözükse dahi sistemde stoğun yer alacağı saate kadar bağlantıya kimse erişememeli. Bunlar yapılması gereken zor şeyler değil. Vatan ilk defa sistem sunmuyor fakat bu acemiliğin faturası gel gör ki Taner hocaya kesiliyor.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Genel sistem kalitesine bakarsak Haqqus sistemler kötü kasa kötü güç kaynağı hatta bir sisteminde 10100F işlemciye 3050 ve RX6600 yaptı F/P dedi.
Ya o ayrı mevzu ama küçük kanal bile kötü sistemi 2 günde bitiyor kocaman kanal muhteşem bir sistemin böyle olacağını bilemez mi

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Dostum bunu izlenmeyle veya tanınmayla ölçemezsin zaten. Ben evinde 7tane bilgisayarı olan biliyorum. Bende bile 3 tane var. İstesem 3 pc dende girip 3 tane sistem alamazmıydım. Alırdım yani. Bu şekilde alan bir sürü kişi kesin vardır zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri